Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

"Πελεγρινολόγος"...

Ο
Ντερμπεντέρης, στέλνει τον πρύτανη στα γκουλαγκ της Σιβηρίας να σπάει πάγους, μετά από δίκη με συνοπτικές διαδικασίες που έστησε στο παραθυρο του ΜEGA, με εισαγγελέα, πρόεδρο του δικαστηρίου και επικεφαλής των ενόρκων, τον ίδιο...


Μιλάμε φυσικά για - μια ακόμη - αθλιότητα του MEGA, με πρωτεργάτη το Ντερμπεντέρη, σε βάρος του πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη.

Στο σχόλιο - αγόρευση- του -κατά Στάθη - ντόμπερμαν της ενημέρωσης, ο Πελεγρίνης, όχι μονο αντιμετωπίζει το Πειθαρχικό, αλλά και την - που...
την βρήκε ο άθλιος!- ποινική Δικαιοσύνη!

Με βάση ένα χαρτί του συμβουλίου διοίκησης, στο οποιο αναφέρεται οτι το πανεπιστήμιο, επί θητείας και διαχείρισης Πελεγρίνη, ξόδεψε 70 εκατομμύρια, έστησε ολοκληρο κατηγορητήριο και παρέπεμψε τον Πρύτανη στην ποινική δικαιοσύνη!

Και θεώρησε μάλιστα σιγουρη την ενοχή του, αραδιαζοντας διαφορα ενοχοποιητικά στοιχεία, κυριότερο από τα οποία, ήταν οτι ο Πελεγρίνης δεν είχε (δεν θέλησε να εχει, είπε ο Ντερμπεντέρης)αντιπρύτανη επί των οικονομικών, τα οποία διαχειριζόταν ο ίδιος με τους διοικητικους υπάλληλους που απεργούν σήμερα!
Αισχος!...

Από nonews-NEWS