Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

O Παππάς "εξάρθρωσε" την Χρυσή Αυγή κι ακόμη δεν λέει να παραδοθεί!

Eίναι 6 ξημερώματα Σαββάτου όταν η Αντιτρομοκρατική ανέβηκε στο σπίτι του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης στη Πεύκη. Το ίδιο έκανε με τον Κασιδιάρη στο σπίτι του στα Μελίσσια. Αναρωτιέται λοιπόν κανείς γιατί την ίδια ώρα δεν έκανε το ίδιο με τον φερόμενο ως υπαρχηγό της οργάνωσης Χρήστο Παππά. Η δικαιολογία από τη μεριά των αρχών ότι δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν δεν μπορεί να ευσταθεί. Εφ΄όσον κουβαλούσε πάνω του το κινητό και μίλησε στον Real fm, με την βοήθεια του κοριού της ΕΥΠ, θα μπορούσαν να...
τον τσιμπήσουν στο φτερό.

Κάτι άλλο συμβαίνει εδώ και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα απίστευτα σενάρια που θέλουν τον Παπά να πέφτει στα μαλακά.

Στο μεταξύ ο ίδιος πριν "εξαφανισθεί" πρόλαβε να κάνει την βαρύγδουπη δήλωση:"η χούντα του μνημονίου ένα ανθελληνικό και αντιλαϊκό καθεστώς διώκει τη Χρυσή Αυγή, διώκει το φρόνημα του ελληνικού λαού".

To σενάριο ότι ο Παππάς με την εξαφάνισή του, θυμίζει τον τρόπο λειτουργίας συμμοριών και εγκληματικών οργανώσεων, ακούγεται αστείο: Όταν δηλαδή μπαίνουν χειροπέδες στον αρχηγό μιας οργάνωσης, ο υπαρχηγός κάνει τα πάντα έτσι ώστε να παραμείνει ασύλληπτος και να οργανώσει την επόμενη ημέρα και τις επόμενες κινήσεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση, της Χρυσής Αυγής.

Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής με ολόκληρη σχεδόν την ηγετική ομάδα στην ΓΑΔΑ πολύ δύσκολα ο καταζητούμενος Παππάς θα μπορούσε να οργανώσει την επόμενη μέρα. Εκτός κι αν ο Παππάς είναι καταζητούμενος για τα μάτια του κόσμου και σ΄αυτή την περίπτωση η φημολογία που θέλει τον αρχηγό Μιχαλολιάκο πυρ και μανία μαζί του, να έχει βάση.

Από το kourdistoportocali