Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Συσσίτια ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία

Περιζήτητοι είναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ενόψει των επόμενων εκλογών. Σε μια προσπάθεια να κερδίσει τους φασίστες ψηφοφόρους των νεοναζιστών -που είναι απαραίτητοι για να θριαμβεύσει η δημοκρατία στη χώρα μας-, η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να μιμηθεί την Χρυσή Αυγή και να διοργανώσει συσσίτια.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει πως οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής -εκτός από φασίστες- είναι και φτηνιάρηδες, οπότε μπορεί...
η ψήφος τους να εξαγοραστεί με μια ταραμοσαλάτα.

Τα συσσίτια της Νέας Δημοκρατίας δεν θα είναι μόνο για Έλληνες, ώστε να μην κατηγορηθεί η Νέα Δημοκρατία για ρατσισμό.

Υπάρχει, όμως, η σκέψη οι μετανάστες -επειδή δεν μπορούν να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία- να δικαιούνται το μισό φαγητό από αυτό που θα παίρνουν οι Έλληνες.

Το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας αρνείται πως οι μετανάστες θα παίρνουν μισή μερίδα από τους Έλληνες, και υποστηρίζει πως οι Έλληνες θα παίρνουν διπλή μερίδα από τους μετανάστες.

Αν υπάρξουν αντιδράσεις επειδή οι μετανάστες θα παίρνουν μισή μερίδα φαγητό, η Νέα Δημοκρατία σκοπεύει να μοιράσει ίσες μερίδες σε Έλληνες και μετανάστες αλλά στους Έλληνες θα μοιράζει και γλυκό.

Εγραψε o Pitsirikos