Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Αντώνη Σαμαρά, μόνο ένας πολιτικός ντιντής θα έβγαινε σήμερα από το Μαξίμου χωρίς ημερομηνία εκλογών εντός του Μαρτίου!

Αντώνη Σαμαρά, μόνο αν είσαι πολιτικός ντιντής, θα επιτρέψεις σ αυτό το κυβερνητικό έκτρωμα Παπαδήμου που κουμαντάρει ο Βενιζέλος, να συνεχίσει να υπάρχει.

Δεν είναι δυνατόν να  στηρίζεις μια κυβέρνηση της οποίας ο υπερυπουργός -και λόγω ανυπαρξίας Παπαδήμου- Οικονομικών  ισχυρίζεται ότι «κωλύομαι να μιλήσω -και θα έπρεπε για να ξέρει ο έλληνας πολίτης τι γίνεται».

Τι ανοησίες είναι αυτές; Τι «εφηβικά»...
νάζια;                                                                        

-Αντώνη Σαμαρά, είναι ολοφάνερο πλέον ότι στηρίζεις την κυβέρνηση Βενιζέλου και αυτό πέρα από το ότι σε καθιστά συνένοχο στην ουσία εκμηδενίζει το όποιο ηγετικό σου προφίλ.

Αντώνη Σαμαρά εάν δεν βγεις σήμερα από το Μέγαρο Μαξίμου με ημερομηνία εκλογών ετοιμάσου να υποστείς μεγάλη νίλα.

Οι νεοδημοκράτες είναι στα κάγκελα και από χθες συρρέουν κατά χιλιάδες στη ταβέρνα «Αντιμνημόνιο» της Δάφνης και καταθέτουν στεφάνια στο συγκεκριμένο μνημείο αντίστασης.

Πως είναι δυνατόν εσύ που πρωτοβγήκες βουλευτής στα 24 σου,  να κάθεσαι σήμερα κλαρίνο στη κυβέρνηση Βενιζέλου και να ανέχεσαι τον Βορίδη, τον Άδωνη και τις παρόλες του Καρατζαφέρη.

Φρόντισε λοιπόν να ξεκαθαρίσεις την ημερομηνία εκλογών –εντός του Μαρτίου, έτσι κι αλλιώς χρεοκοπημένοι είμαστε, ποιος το μ@μεί το PSI- διαφορετικά δεν θα σε ψηφίσει ούτε ο Μουρούτης.

Άλλωστε όπως διαβάσαμε στο ρεπορτάζ ανάμεσα σ αυτούς που προσήλθαν στην ταβέρνα «Αντιμνημόνιο» ήταν και ο Κόκκαλης>

Πλήθος στελεχών, όπως ο Διευθυντής του γραφείου του Α. Σαμαρά Κώστας Μπούρας, ο Αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος Γ. Μουρούτης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Κώστας Ζωντανός, ο Γραμματέας πολιτικής τεκμηρίωσης Μενέλαος Δασκαλάκης, ο Γραμματέας κινητοποίησης Αλέκος Κόκκαλης, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννης Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Κώστας Λουράντος, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Αναγνωστάκος ο οποίος μάλιστα διάβασε και το αγωνιστικό μήνυμα των μελών της «Αντιμνημονιακής Οργανωτικής Επιτροπής». Και φυσικά η “ψυχή της βραδιάς”, Γιάννης Μανώλης

Από το "κουρδιστό πορτοκάλι" μέσω 'Σίβυλλα" μοντάζ "Γρέκι"