Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

«Τα σεκλέτια του Θόδωρου» (Βίντεο)

Όπως πληροφορούμαστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος και στα πλαίσια να συγκεντρώσει χρήματα για να πληρώσει τα νέα χαράτσι που επέβαλε η κυβέρνηση προχώρησε σε δυο κινήσεις. Κυκλοφόρησε την δισκογραφική δουλειά του με τίτλο, «Τα σεκλέτια του Θόδωρου» (παραθέτουμε σε βίντεο το διαφημιστικό της νέας του δισκογραφικής δουλειάς) και χτες κοινοποίησε μια αγωγή ζητώντας ένα εκατομμύριο ευρώ. Η αγωγή στρέφεται εναντίον του...
πολίτη Ευάγγελου Μυτιληναίου για ένα κείμενο που είχε γράψει στο διαδίκτυο και στρεφόταν εναντίων της αυτού μεγαλειότητας του Θ. Πάγκαλου του στην προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Σαρωνικού.

Τότε ο Ε. Μυτιληναίος ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Πέτρου Φιλλίπου –ο οποίος εκλέχτηκε τελικά- με αντίπαλο την γυναίκα του Θ. Πάγκαλου, Χριστοφάκη. Το κείμενο περιείχε πολιτικούς χαρακτηρισμούς αλλά ο κ. «μαζί τα φάγαμε» θεώρησε ότι υπέστη ηθική βλάβη και για να αποκατασταθεί ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ σύμφωνα με την αγωγή του αιτείται «να απαγγελθεί σε βάρος του εναγόμενου προσωπική κράτηση χρονικής διάρκειας ενός έτους ως μέσον αναγκαστικής εκτέλεσης της απόφασης».