Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Μέρος της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας παρέδωσαν Παπανδρέου και Βενιζέλος

Ευτυχώς και υπάρχουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και μας ενημερώνουν για τις μυστικές συμφωνίες –ξεπούλημα της χώρας που έκαναν πρόσφατα Παπανδρέου και Βενιζέλος.

Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε εχθές στο περιοδικό Stern ότι πρέπει να επιβάλλονται αυστηρότερες κυρώσεις σε υπερχρεωμένα κράτη, ενώ: «το κράτος με προβλήματα, που δέχεται βοήθεια, πρέπει να επιστρέφει ένα μέρος της κυριαρχίας του στην ΕΕ».

Αυτή η δήλωση δείχνει ξεκάθαρα ότι μεγάλο μέρος της Εθνικής κυριαρχίας έχει εκχωρηθεί ήδη σε...
ευρωπαϊκά κράτη και τράπεζες από τον Παπανδρέου και το Βενιζέλο.

Η θριαμβολογία μέχρι τέλους του Πρωθυπουργού είχε ξεπεράσει και το πιο κακόγουστο θέατρο του παραλόγου.

Με αγωνία προσπαθεί να μας πείσει ότι έσωσε τη χώρα, ενώ από κάτω οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος χειροκροτούν μέχρι τελικής πτώσης το διασώστη Γιώργο.

Λεπτομέρεια βέβαια ότι ήδη δύο οίκοι αξιολόγησης έριξαν την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας στα τάρταρα. Τώρα κανένα δημοσιογραφικό γιουσουφάκι δεν το αναφέρει, ενώ μέχρι πρότινος είχαν ως ευαγγέλιο τους οίκους για να πιέζουν ψυχολογικά και να τρομοκρατούν το λαό.

Όπως φαίνεται αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα είναι ο νέος σύγχρονος τρόπος χρεοκοπίας μιας χώρας.

Δηλαδή βάζεις έναν πρωθυπουργό που προεκλογικά φλομώνει στα ψέματα τον Ελληνικό λαό, μόλις εκλέγεται διασπείρει απίστευτες φήμες ώστε το κλίμα στην παγκόσμια αγορά να γίνει δυσοίωνο για τη χώρα και ταυτόχρονα τοποθετείς Υπουργό Οικονομικών έναν Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μέσα σε είκοσι μήνες εξαθλιώνει τους πολίτες, διαλύει κάθε κοινωνική συνοχή, πίνει το αίμα του λαού και παράλληλη αφήνεις το απυρόβλητο τους κατέχοντες.

Έναν υπουργό που η αλαζονεία του και η υπεροψία του είναι πρωτόγνωρη καθώς γνωρίζει ότι φεύγοντας από την Ελλάδα έχει καπαρωμένη θεσούλα και αυτός όπως και οι υπόλοιποι κηπουροί αυτού του συστήματος διάλυσης της χώρας, με συντονιστή τον Παπανδρέου.

Το μίσος που έχει ο Παπανδρέου και οι Υπουργοί του για το λαό, το έθνος και τη χώρα δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία. Μπορεί να συγκριθεί μόνο με το μίσος του Χίτλερ για τους Εβραίους.

Ο λαός χρεοκόπησε, η χώρα υποθηκεύτηκε, η εθνική κυριαρχία εκχωρήθηκε, η δημόσια περιουσία και οι στρατηγικές υποδομές χαρίζονται στα αφεντικά και ο θρασύτατος υπουργάκος Παπακωνσταντίνου, αυτός με το αυθαίρετο της οικογένειάς του στο δάσος και την υδατοδεξαμενή –παράνομη πισίνα στη Σέριφο, δήλωσε ότι ο Βενιζέλος θα συνεχίσει με επιτυχία την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από 20 μήνες. Δήλωσε επίσης ότι πρέπει να αποκατασταθούν εισοδήματα και οι θέσεις εργασίας.

Αυτό ξεπερνά κατά πολύ τη γελοιότητα και γίνεται ιλαροτραγωδία. Ο άνθρωπος που μέσα σε 18 μήνες διπλασίασε την ανεργία στην Ελλάδα, μείωσε την αγοραστική δύναμη του Έλληνα πάνω από 50%, ξερίζωσε το κοινωνικό κράτος και εκχώρησε τα δικαιώματα της Εθνικής κυριαρχίας στους Ευρωπαίους είναι και θρασύς και δειλός.

Δεν ανέλαβε ποτέ καμία ευθύνη προς το λαό παρά μόνο προς τους τραπεζίτες δίνοντάς τους 98 δις ευρώ, και προσπάθησε με κάθε τρόπο να υποταχθεί η χώρα στους πιστωτές της.

Ευτυχώς και υπάρχει και ο Σόιμπλε ο οποίος δε μασά τα λόγια του και ενημερώνει και τους Έλληνες για την κατοχή που συμφώνησαν Παπανδρέου και Βενιζέλος αφού πρώτα είχε στρώσει το δρόμο ο Παπακωνσταντίνου. Με τις υγείες μας…

Υ.Γ. Πόσο άτιμο μπορεί να είναι για κάποιον να φορτώνει τα χρέη του στα παιδιά και τα εγγόνια του, μόνο και μόνο για να δείξει ότι είναι καλός υπάλληλος;;;

Του Στάθη Διομήδη από newstoday μοντάζ Γρέκι