Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η Rihanna αποκαλύπτει τις σεξουαλικές της φαντασιώσεις !

Η Ρ& B τραγουδίστρια Rihanna εξομολογείται στο περιοδικό Rolling Stone ότι είναι μαζοχίστρια, κάτι για το οποίο που δεν είναι περήφανη, αλλά πιστεύει ότι είναι αποτέλεσμα της παιδικής της κακοποίησης.
Η ποπ σταρ Rihanna είναι στο εξώφυλλο της επόμενης έκδοσης του περιοδικού Rolling Stone, στο οποίο κάνει μερικές αποκαλυπτικές εξομολογήσεις για τη σεξουαλική της ζωή.
«Αγαπώ αίσθηση πως είμαι το κορίτσι κάποιου», λέει η τραγουδίστρια και με ένα εντελώς αυθόρμητο και ειλικρινή τρόπο, η Rihanna εξομολογείται τα πιο μύχια μυστικά της: "Μου αρέσει να είμαι δεμένη και να με δέρνουν», αποκαλύπτει. Θεωρεί ότι "η χρήση των μαστίγιων και ...
των αλυσίδων είναι πολύ προγραμματισμένη ... θα πρέπει να σταματήσει και να ψάξει για το μαστίγιο. Προτιμώ να χρησιμοποιούν τα χέρια τους», προσθέτει.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Rihanna λέει επειδή χρειάζεται να πάρει πολλές αποφάσεις σε καθημερινή βάση της αρέσει να νιώθει ότι κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος στην προσωπική της ζωή .
Δηλώνει, επίσης, επίσης ότι είναι μαζοχίστρια, κάτι για το οποίο δεν είναι πολύ υπερήφανη, αλλά το αποδίδει στην κακοποίηση που υπέστη ως παιδί.

Η Rihanna αποκαλύπτει στο Rolling Stone ότι ήταν μόλις εννέα ετών όταν είδε τον πατέρα της για πρώτη φορά να καπνίζει crack. " Την Παρασκευή ήμουν πάντα τρομοκρατημένη, γιατί θα μπορούσε να έρθει στο σπίτι μεθυσμένος επειδή ήταν η ημέρα πληρωμής και ξόδευε τα μισά χρήματα σε οινοπνευματώδη ποτά", λέει η τραγουδίστρια.
Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται η Rihanna δηλώνει ότι η διατροφή της αποτελείται από τσιπ, cheetohs και KFC, αν και έχει πλήρη επίγνωση της ζημίας που θα προκληθεί στο σώμα της.