Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Hit the road Gap !

(κλικ για μεγέθυνση)
Την «έκανε» πάλι ο «συντονιστής» και πήγε στην Τρίπολη της Λιβύης για να συμμετάσχει στην 3η Σύνοδο Κορυφής Αφρικής-ΕΕ με θέμα τις επενδύσεις, την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

Τι είπε πάλι!
Ο ΓΑΠ στην ομιλία του στη θεματική ενότητα για την Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή δήλωσε «Ό,τι κάνουμε πρέπει να γίνεται με δικαιοσύνη. Και αυτή δεν την βλέπουν οι λαοί μας σήμερα, όταν οι τράπεζες σώζονται, αλλά πληρώνουν οι λαοί, όταν τα κέρδη ιδιωτικοποιούνται ενώ οι ζημίες κοινωνικοποιούνται, όταν ο πλούσιος γίνεται πιο πλούσιος και ο φτωχός, φτωχότερος" .
(Ο ΓΑΠ περιέγραψε αυτό που γίνεται σήμερα, με δικαιοσύνη, στην Ελλάδα).

Επίσης ο ΓΑΠ ανέφερε ότι …
«κοινό μας μήνυμα πρέπει να είναι η βιώσιμη ανάπτυξη»,
Για όσους δεν κατάλαβαν η κρίση τελείωσε!

Δηλαδή ο ΓΑΠ είπε ενώ όλα στην Ελλάδα γίνονται με δικαιοσύνη, απλώς φταίει η κακοδιαχείριση και ότι η χώρα αντιμετώπισε μια πολύ σημαντική οικονομική κρίση. 
και εξήγησε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι «πράσινη» και ότι χρειάζεται καλύτερη διαβίωση για όλους, κοινωνική δικαιοσύνη και καταπολέμηση φτώχειας και ανισότητας, καθώς επίσης και «να εγγυηθούμε τους φυσικούς μας πόρους για τις μελλοντικές γενιές, να εξανθρωπίσουμε την παγκοσμιοποίηση» και συμπλήρωσε «εκπροσωπώ μια χώρα, την Ελλάδα, που πολύ πρόσφατα αντιμετώπισε μια πολύ σημαντική οικονομική κρίση», και σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης. «Ωστόσο η οικονομία μας έτυχε κακοδιαχείρισης».
Σε λίγο μόνο στο Γρέκι αποκλειστική φωτογραφία από τη συνάντηση του ΓΑΠ με τον ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι και  της «φιλήδονης ξανθιάς» Ουκρανέζας νοσοκόμας που τον συνοδεύει  παντού  όπως ισχυρίζονται αμερικανοί διπλωμάτες.