Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στην παραγωγή ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

Στη Γλυφάδα...
25.000 το μήνα για ενοικίαση χώρου!
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ : PRESS-GR.blogspot.com
Από την "ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"
Στις 22/01/09 που γράφαμε για την υποκρισία, ιδιαιτέρως των Δημοτικών Αρχόντων κάποιοι θεώρησαν ότι είμαστε υπερβολικοί και χωρίς αποδείξεις. Εμείς απλώς σιωπήσαμε ,αν και γνωρίζαμε, γιατί ήμασταν σίγουροι ότι η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ είναι από τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στην παραγωγή ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ η επί το κομψότερο, αναθέσεις η εγκρίσεις συμβάσεων που δεν αντέχουν σε κριτική.
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ενοικίασε χώρο για την στέγαση του οργανισμού αντί του ευτελούς ποσού των 25.000 χιλιάδων ευρώ ΜΗΝΙΑΙΩΣ [ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ] για ΕΝΟΙΚΙΟ.
Από την άλλη διαμαρτύρονται διότι λέει η κυβέρνηση τους κόβει πόρους από τα τέλη παρεπιδημούντων και δεν θα μπορούν να συνεχίσουν το θεάρεστο αυτό έργο. Οποία υποκρισία, όταν με τα χρήματα του ενοικίου θα μπορούσαν να αγοράσουν ακίνητο και να μην πηγαίνουν τα χρήματα των φορολογουμένων στις τσέπες ολίγων.
Παρακολουθήστε τώρα τα... έξοδα μετεγκατάστασης για να δούμε πού θα φθάσει το κονδύλι σεμνά και ταπεινά, μεσούσης κρίσεως υποτίθεται και με αδεια ταμεία. ΣΕΜΝΆ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ άλλο ένα κονδύλι 40.000 χιλιάδων ευρώ για να παρακολουθήσουμε τον Κο ΓΑΙΤΑΝΟ να άδει τη υπερμάχω, σαν καλός χριστιανός και οι υπόλοιποι ειδωλολάτρες να πληρώνουν το μάρμαρο. Έπεται συνέχεια.
Η συντονιστική επιτροπή