Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Για την πολυθρόνα και την τσέπη ρε γ@μѠτ⓪…

Το ακούσαμε κι αυτό. Όποιον, λέει έβλεπε ο Σαμαράς τον έπιανε από το μανίκι και του έλεγε «Κάνε κάτι»... Μια τέτοια περίπτωση θα ήταν και αυτή με τον Χαρδουβελη, ο οποίος την προτροπή αυτή την εννόησε ότι πρέπει να κρατήσει μισό εκατομμύριο ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στη νήσο Jersey, για να μπορεί να συντηρήσει τα παιδιά του!

Και σαν μην φθάνει μόνο αυτή η ασυνεννοησία, ο άνθρωπος έχει το θράσος και δηλώνει πως έπεσε θύμα, καθώς κανείς δεν τον ενημέρωσε θεσμικά για...
τον επικείμενο έλεγχο, αλλά έμαθε για το θέμα αυτό από τον Τύπο!

Δεν φθάνει ότι τη στιγμή που ζητούσε από τον ελληνικό λαό να κόψει το λαιμό του για να πληρώσει τα χαράτσια, τους φόρους και τον ΕΝΦΙΑ ώστε ο κύριος υπουργός των Οικονομικών να είναι εντάξει ως προς τις επιταγές των μνημονιακών εντολέων του, ο ίδιος φρόντιζε να βγάλει έξω μισό μύριο ευρώπουλα για την οικογένεια του ρε γαμώτο, χωρίς να μπορεί να τα δικαιολογήσει κιόλας!!!

Αυτοί ήταν οι υπουργοί που μαζί με τον Πρωθυπουργό έσωζαν και ξαναέσωζαν την Ελλάδα…  Γι’ αυτό λοιπόν don’t cry for us Σαμαρά…   και μας ραγίζεις την καρδιά!!! Εμείς οι ιθαγενείς έχουμε καταλάβει πόσο πολύ μας δούλεψες…  και μας  άφησες χωρίς δουλειά, χωρίς θέρμανση, χωρίς ασφάλιση και γενικά χωρίς μέλλον!

Μιχαλού από το Ποντίκι