Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Εδώ ο καλός ψηφοθήρας βουλευτής!

O Χρήστος Μαρκογιαννάκης παραδέχτηκε ότι παρενέβη με τηλεφώνημά του στον πρόεδρο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων για να επηρεάσει την απόφαση σχετικά με ποινή που επιβλήθηκε σε παρεκραπέντα φοιτητή, ύστερα από παράκληση της μητέρας τού νεαρού, φυσικά προερχόμενη από την εκλογική του περιφέρεια.
 
Συμπέρασμα: Ο καλός ψηφοθήρας βουλευτής πρέπει να τα κάνει όλα. Από το να προεδρεύει στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που...
διερεύνησε την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, βγάζοντας πολλούς πάλλευκους, μέχρι να τηλεφωνεί στον πρόεδρο εκπαιδευτικού ιδρύματος για να ζητήσει αλλαγή απόφασης που είχε πάρει το διοικητικό συμβούλιο. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μαρκογιαννάκης λειτουργεί με πνεύμα ηπιότητας στις αποφάσεις.

Υστερόγραφο: Μετά από καταγγελία της Έλενας Ακρίτα για εμπλοκή πολιτικού στην υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο κ. Μαρκογιαννάκης αποκάλυψε με δηλώσεις του στο newpost (δείτε εδώ) ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που δεν κατονομάζει η δημοσιογράφος. Ωστόσο, αρνείται ότι το τηλεφώνημά του, πριν από δύο χρόνια, έχει σχέση με πιθανούς δράστες bullying. 

Από harddog