Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ήρθαν 30.000.000 τουρίστες Βαρουφιάνοι!

Άμεση ανταπόκριση είχε η μεταρρυθμιστική πρόταση Βαρουφάκη για να βγούμε από την κρίση.

Δηλαδή να καλωδιωθούν δημηνίτες νοικοκυρές, νοικοκυραίοι, φοιτητές, τουρίστες  και ό,τι άλλοι να ‘ναι και θα καταγράφουν τις συνομιλίες στα καφέ και άλλα καταστήματα όπου θα κάνουν τους πελάτες, για να τους πιάσουν αν δίνουν απόδειξη.

Κατέφθασαν σήμερα κιόλας, μέχρι αυτή τη στιγμή 30 εκ. τουρίστες Βαρουφιάνοι. Θα καταναλώνουν, θα βλέπουν την Ελλάδα και...
θα ελέγχουν ταυτόχρονα αν κόβονται αποδείξεις.

Για να επιτύχει πάντως το μέτρο, πχ στα καφέ, κάθε διμηνίτης τουρίστας  θα πρέπει να πίνει τουλάχιστον 50 καφέδες τη μέρα, για να ελέγχει όσο το δυνατόν πιο πολλά καταστήματα, οπότε θα φανταζόμαστε τι νεύρα θα έχει.

Αν πηγαίνουν σε κλαμπ οι τουρίστες, πρέπει να πηγαίνουν  τουλάχιστον κάθε βράδυ σε 10  κλαμπ και να πίνουν ένα ποτό σε καθένα, αλλιώς θα τους πετάξουν έξω.

Οπότε αν πίνει έστω ένα ποτό μόνο σε κάθε κλαμπ ο τουρίστας,  θα τον μαζεύει ο μαγαζάτορας και έτσι σκνίπα θα του παίρνει τα καλώδια που είναι καλωδιωμένος.

Στο άλλο μέτωπο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα αν θα μπουν φρουτάκια και κουλοχέρηδες σε κάθε σημείο της Ελλάδας, όποτε θα γίνουμε Ελλάς Βέγκας.

Φρουτάκια θα ‘χουμε, αλλά φρούτα δεν θα ‘χουμε.

Ξαναχτύπησε, στο μεταξύ, τους εφοπλιστές και μηντιάρχες ο Αλέξης. Κόβει 112.000 συντάξεις θανόντων συζύγων, εφαρμόζοντας μνημονιακό νόμο των Βενιζέλου - Λοβέρδου που δεν τόλμησαν να εφαρμόσουν αυτοί και στον οποίο νόμο προβλέπεται και γενική σύνταξη το πολύ 360 ευρώ για όλους. Έρχεται!

Ταυτόχρονα ερευνάται αν οι τουρίστες που έρχονται παίρνουν και σύνταξη χηρείας ή έχουν κανάλι στην Ελλάδα.

Λάκης Μπέλλος από efsyn