Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ο Στράτος του ΣΚΑΪ και άλλοι ειδήμονες της ΤV...

Γιατί ο Στραβελάκης κατσάδιασε την Τρέμη και τον Ευαγγελάτο!

Και ενώ η διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου στην κυβέρνηση συνεχιζόταν κάποιος Στράτος... κάτι, πολιτικός συντάκτης μάλλον, προκαλούσε αλγεινή εντύπωση στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.
 
Και παρά το ότι (όψιμη Συριζαία) Σία Κοσιώνη και ο Παύλος Τσίμας τον άδειαζαν συνεχώς, αυτός επέμενε σε κλισέ του στιλ ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τις δημοσκοπήσεις (ότι δλδ τον εμπιστευεται το 90% του ελληνικού λαού) για...
να διαπραγματευτεί. «Μα βεβαίως και μπορεί και πρέπει να τις χρησιμοποιεί ως διαπραγματευτικό όπλο» επέμεναν Τσίμας και Κοσιώνη. Αλλά ο Στράτος εκεί, παρά το συνεχές αδειασμα, να επιμένει και να λέει ότι «πέρασαν οι σκληρές φωνές του Μαξίμου» και πως «δεν μπορεί να πάμε έτσι στην Ευρώπη» κλπ κλπ Δεν καταλάβαινε πως έτσι ρεζιλεύεται και ότι -παρά τα ειρωνικό γελάκι του- εμφανίζεται παντελώς άσχετος με το αντικείμενο για το οποίο υποτίθεται ότι τον κάλεσανως... ειδήμονα.
 
Tην ίδια ώρα στο Mega ο διευθυντής Νίκος Στραβελάκης «άδειαζε»- και κατσάδιαζε άσχημα από  το κοντρόλ- την Ολγα Τρέμη και τον Ν. Ευαγγελάτο που... μαρμάρωσαν ξαφνικά όταν βιάστηκαν να κλείσουν την έκτακτη ζωντανή εκπομπή. Ο Στραβελάκης τους εξέθεσε αφήνοντας τους έωλους να κοιτάζονται μεταξύ τους κι περιμένοντας να πέσουν οι τίτλοι τέλους. Κι αυτό γιατί έπρεπε, λέει, προτου κλεισουν να αναγγείλουν τους «συναδέλφους τους Καμπουράκη και Οικονομέα που πρωί πρωί θα πιασουν στασίδι για να ξεκινήσουν την ενημέρωση της επόμενης ημέρας».
Γελοιότητες...

ΥΓ Εχει πολλά μπουμπούκια ο ΣΚΑΪ, αλλά αυτόν τον Στράτο δεν τον είχαμε προσέξει (Στράτος Μπαλής, το είπε ολόκληρο το όνομά του στο τέλος η Κοσιώνη)...