Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αδωνης, το spa και τα φύκια

Το πρόγραμμα spa Αδώνιδος περιλάμβανε: μασάζ κεφαλιού,
αυχένα και ώμων και απολέπιση. Στην απολέπιση έγινε το κακό.
Το πρώτο θύμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αδωνης Γεωργιάδης. Εβαλαν Συριζαίους αστυνομικούς της Φωκίδας να καταγγείλουν ότι έμειναν αφύλακτες επί δύο μέρες η Αμφισσα, η Ιτέα, η Γραβιά, οι Δελφοί, η Αράχοβα, το Δίστομο, το Στείρι και τα Ασπρα Σπίτια, για να απολαύσει ανενόχλητος ο Αδωνης τη διαμονή σε spa resort στον Παρνασσό.

♦ Αυτό, που έμεινε αφύλαχτη η μισή κεντρική Ελλάδα για χάρη του Μπουμπούκου, έγινε μετεκλογικά. Να λέμε όμως ευτυχώς που ήταν μετεκλογικά. Αν ήταν πριν από τις εκλογές, θα...
έμενε κλειστό και το μετρό Συντάγματος.

♦ Το πρόγραμμα spa Αδώνιδος περιλάμβανε: μασάζ κεφαλιού, αυχένα και ώμων και απολέπιση. Στην απολέπιση έγινε το κακό.

♦ Το σώμα του κ. Γεωργιάδη τύλιξαν φύκια, που ήταν μαζί όμως με χέλια που συχνάζουν σ' αυτά. Τα χέλια μόλις τον αναγνώρισαν αφηνίασαν. Τυλίχτηκαν βεντούζα στο σώμα, τα χέρια και τον λαιμό κι αν δεν επενέβαιναν οι αστυνομικοί θα του έσπαγαν τα κόκαλα και θα τον έπνιγαν.

♦ Οι αστυνομικοί που είχαν διατεθεί για τη φύλαξή του, γι' αυτό ακριβώς είχαν διατεθεί. Πυροβολούσαν τα χέλια προσέχοντας βέβαια να μην πετύχουν τον Αδωνη. Και το πέτυχαν!

♦ Αρα είχαν ουσιώδη λόγο να προστατεύσουν τον φυλασσόμενο και κακώς έκαναν την καταγγελία γιατί τα χέλια θα είχαν στραγγαλίσει τον τηλεβιβλιοπώλη που διέψευσε ότι τον προστάτευαν στο resort αστυνομικοί. Ποιοι τον έσωσαν όμως από τα χέλια;

♦ Και από τον Παρνασσό στα ορεινά της Βουλής. Ο Καμμένος εμφανίστηκε με πουκαμισάκι χωρίς γραβάτα α λα ΣΥΡΙΖΑ, με τζάκετ που το άφησε στην γκαρνταρόμπα, αλλά μίλησε χωρίς τα χέρια στην τσέπη.

♦ Τζάμπα βγάλανε τόσους αντιπροέδρους στη Βουλή. Η Ζωή από τις 11.20 το πρωί μέχρι τις 17.20 δεν σηκώθηκε από τη θέση της δευτερόλεπτο. Και άντε πάλι το βράδυ τα ίδια. Ούτε αναμνηστική φωτογραφία δεν θα βγάλουν οι αντιπρόεδροι στην τετραετία.

♦ Δίνουν ένα εκατομμύρια ευρώ ξένες εφημερίδες στην Κωνσταντοπούλου για να βγάλουν μια φωτογραφία να σηκώνεται από την καρέκλα του προεδρείου της Βουλής.

♦ Ο Βαρουφάκης ξεκαθάρισε στην ομιλία του «τέρμα η τρόικα». Και το έκανε πιο ξεκάθαρο το τέρμα η τρόικα, ότι τέρμα η τρόικα σημαίνει τέρμα οι τρεις κύριοι που έρχονται στην Ελλάδα. Και εμείς νομίσαμε ότι εννοούσε να φύγει η τρόικα.

♦ Πρόσθεσε δε ότι το λένε πρόγραμμα-γέφυρα, γιατί είναι σαν το γεφύρι της Αρτας. Τη μέρα θα το χτίζουν και το βράδυ θα γκρεμίζεται.

♦ Αυτό όμως που άξιζε πιο πολύ χθες στη Βουλή ήταν η ομιλία Βενιζέλου. Εβγαλε άχρηστες όλες τις προγραμματικές δηλώσεις. Δεν μπορεί να το χωνέψει ακόμα ότι πουλάνε την ΒΜW των 750.000 ευρώ.

♦ Επειδή είναι μικρή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ είχαν βάλει από κάτω ηχογραφημένα χειροκροτήματα. Μπερδεύτηκε ο ηχολήπτης μια φορά κι έβαλε γέλια και άρχισε να χειροκροτάει η Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας για να έρθουν στα ίσα.

♦ Μετά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πουλάει τα κειμήλια της πατρίδας, δηλαδή το ένα από τα τρία πρωθυπουργικά αεροπλάνα.

♦ Σφοδρή ήταν η επίθεσή του για την κατάργηση της ασφάλειας των υψηλών προσώπων. Θα φτάσουμε στο σημείο να κάνει spa ο Αδωνης Γεωργιάδης χωρίς αστυνομική προστασία, τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Λάκης Μπέλλος από efsyn