Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Άδωνις copy paste Σόιμπλε (Video)

O υπερασπιστής του Μνημονίου Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε δια της διαστρέβλωσης στην κυβέρνηση διαγράφοντας από την πραγματικότητα λέξεις που δεν τον βολεύουν, όπως «διαπραγμάτευση».  Πόσο μάλλον αν πετύχει, γιατί αν πετύχει τότε θα είναι Μνημόνιο. Μια συμφωνία μόνο Μνημόνιο, μπορεί να λέγεται για έναν κατ' επάγγελμα καταστροφολάγνο πολιτικό, που θέλει να λέγεται πατριώτης.

Το μόνο που αντιλαμβάνεται...
ο "πατριώτης" Αδωνης, είναι τους όρους υποταγής που επιβάλλει ένα μνημονιακό πρόγραμμα, πέραν αυτού τίποτα δεν είναι επωφελές για τη χώρα. Όπως ακριβώς είπε και ο Σόιμπλε.

Σε απλά ελληνικά, οι δικοί μας "πατριώτες" είναι με τη Γερμανία… γιατί αυτό εξυπηρετούν τα όνειρα εξουσίας του κ. Σαμαρά μετουσιωμένα στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης και της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Έφτασε στο σημείο, να επιτεθεί ακόμα και στους ρεπόρτερ του καναλιού που μετέφεραν το ρεπορτάζ για την κατάθεση του αιτήματος της ελληνικής κυβέρνησης για 6μηνη παράταση της δανειακής σύμβασης.

Το αίτημα εξυπηρετεί την ανάγκη να υπάρχει ομπρέλα προστασίας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ενώ αποτελεί θέση του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012, ο διαχωρισμός της δανειακής σύμβασης από το Μνημόνιο. Για τον "πατριώτη" Άδωνη όμως, που επιζητούσε την καταστροφή της χώρας προτρέποντας σε κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος στην περίπτωση που βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη διέξοδος είναι Μνημόνιο, απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις, μειώσεις μισθών, συντάξεων, ανεργία και… Forget it Giannis.
Από avgi