Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε ο Βενιζέλος για την εμπλοκή του στην λίστα Λαγκάρντ (Βίντεο)

«Ο Βενιζέλος τρέμει με το ενδεχόμενο να καταλήξει φυλακή» τιτλοφορούσαμε περασμένη ανάρτησή μας και αυτή η διαπίστωση μας γίνεται ολοφάνερη παρακολουθώντας τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου. Ενα κράμα αμηχανίας και πανικού ήταν η παρουσία του που δύσκολα θα μπορούσε να κρυφτεί από την πολυλογία του.
 
Το πιο χαρακτηριστικό σημείο ήταν όταν προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την εμπλοκή του στην λίστα Λαγκάρντ. Ηταν στην κυριολεξία εξωφρενικοί...
οι ισχυρισμοί του. Απέδωσε τα πάντα στην λειτουργία των κρατικών μηχανισμών, βγάζοντας "λάδι" τον εαυτό του, ενώ δεν είπε λέξη γιατί δεν την παρέδωσε αμέσως στον διάδοχο του στο υπουργείο Οικονομικών και την πήρε για μήνες σπίτι του.
 
Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι γ’ αυτό το γεγονός ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης του έχει υποβάλλει μήνυση, ενώ αναλυτικά για τον ρόλο του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης με την λίστα Λαγκάρντ μπορείτε να διαβάσετε εδώ όπου και αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι όσα λέει ο Βενιζέλοςμ προσπαθώντας να δικαιολογήσει την εμπλοκή του είναι ανοησίες (για να το πούμε κομψά).