Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Επιτέλους η Ελλάδα έχει κυβέρνηση!

Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός
Επιτέλους μια κυβέρνηση των Ελλήνων!

Επιτέλους ένας πρωθυπουργός που έχει την δύναμη να αντιμετωπίζει σαν ίσος προς ίσο τους ισχυρούς του πλανήτη!

Επιτέλους ένας υπουργός που έβαλε πρώτα και πάνω από όλα τους Έλληνες πολίτες κι όχι την εύνοια της Μέρκελ και του Σόιμπλε!

Επιτέλους τέλος, που δόθηκε η ευκαιρία, να...
αποκαλυφθούν οι «νενέκοι», οι οσφυοκάμπτες, οι γεννημένοι για δούλοι, οι… πολιτικοί που δεν έχουν ούτε αντιστάσεις αλλά ούτε και ηθικές ή άλλες αναστολές.

Η εβδομάδα που πέρασε, ήταν η εβδομάδα των αποκαλυπτηρίων.

Αποκαλύφθηκε το πόσο «σκληρή» διαπραγμάτευση έκανε με την Μέρκελ και τους δανειστές, η προηγούμενη κυβέρνηση.

Κι αποκαλύφθηκε ακόμη και στον πιο αδαή στα πολιτικά δρώμενα, από την έκπληξη που εξεδήλωσε την Παρασκευή στο press room κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης ο επικεφαλής του Eurogroup κ. Γ. Ντάισεμπλουμ όταν άκουσε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη να απορρίπτει το αποτυχημένο πρόγραμμα που η Τρόικα επέβαλε στην Ελλάδα και που δημιούργησε εκατομμύρια φτωχούς κι ανέργους στη χώρα μας.

Φάνηκε ξεκάθαρα, πως οι «εταίροι» και «σύμμαχοί» μας, δεν είχαν βρεθεί ποτέ απέναντι σε Έλληνα πολιτικό που μπορούσε να εκφράζει την βούληση του λαού του. Πάντα είχαν απέναντί τους πολιτικούς, πρόθυμους να εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές τους, ακόμα κι αν ήταν εθνοκτόνες.

Είναι βέβαιο, πως η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, οι δανειστές και οι παρατρεχάμενοί τους, είχαν την βεβαιότητα, πως προεκλογικά, οι Έλληνες πολιτικοί, προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο των Ελλήνων, φορούσαν ως νέοι Ηρακλειδείς την λεοντή, υποσχόμενοι την σύγκρουση με τα ξένα κέντρα αποφάσεων. Μόλις όμως κέρδιζαν τις εκλογές, αποκάλυπταν το αληθινό τους πρόσωπο. Κι αυτό δεν ήταν άλλο, από το σκληρό πρόσωπο του κουτοπόνηρου επιστάτη, που με τον χειρότερο τρόπο, υπηρετεί τα συμφέροντα του εκάστοτε αφεντικού του προσπαθώντας ταυτόχρονα να κερδίζει κι αυτός το κάτι τις του. Υπολόγιζαν λοιπόν πως κι ο Αλέξης Τσίπρας θα ήταν μία νεότερη έκδοση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Φυσικά κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αυτοί, οι περίφημοι «εταίροι» μας, έκαναν ότι μπορούσαν για να στηρίξουν τους δικούς τους ανθρώπους, βάλλοντας συνεχώς κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διέθεταν και διαθέτουν. Όμως οι Έλληνες αυτή τη φορά δεν φοβήθηκαν και τους γύρισαν την πλάτη.

Απέτυχαν λοιπόν η κυρία Μέρκελ, ο Σόιμπλε, και το σύστημα, εντός κι εκτός Ελλάδας που εκμεταλλεύεται την χώρα μας και σήμερα προσπαθούν, με κάθε τρόπο, και χρησιμοποιώντας τους δικούς τους ανθρώπους, να αποδομήσουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την εφαρμογή ενός αναπτυξιακού προγράμματος που θα δώσει τις απαντήσεις που απαιτούνται στο Ελληνικό πρόβλημα.

Επιτέλους μια κυβέρνηση των Ελλήνων!

Ο «φίλος» της Ελλάδας και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς είπε σε συνέντευξή του: «Δεν θα σας το κρύψω ότι είπα στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα ήταν προτιμότερη μία συμμαχία με το Ποτάμι πάρα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Κι εδώ διαπιστώνει κανείς, την συνήθεια που πλέον είχε αποκτηθεί από τους ξένους παράγοντες λόγω της δουλοπρέπειας των Ελλήνων πολιτικών, να υποδεικνύουν στην εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση, με ποιον θα συνεργαστεί, ποιον θα βάλει στο περιθώριο, ποιους θα ευνοήσει και ποιους θα κυνηγήσει.

Τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες;

Γνωρίζοντας πολύ καλά την Γερμανική συμπεριφορά, Μέρκελ και Σόιμπλε θα πρέπει ως γνήσιοι απόγονοι των Φασιστικών ορδών που αιματοκύλησαν την Ευρώπη και κατέστρεψαν την Ελλάδα, να σχεδιάζουν αντίποινα.

Γνωρίζοντας την αποικιοκρατική αντίληψη των Ολλανδών και την «ειδικότητά» τους στο δουλεμπόριο, μάλλον θα ανατρέχουν στις πηγές τους για να ξεθάψουν πληροφορίες για το πώς οι πρόγονοί τους κατέπνιγαν επαναστάσεις δούλων.

Γνωρίζοντας όμως και την σύνεση που επιδεικνύουν για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε, ισχυροί πολιτικοί ηγέτες υπερδυνάμεων, έχουμε την βεβαιότητα, πως μια καινούργια μέρα ξημερώνει για την Ελλάδα.

Μια μέρα με άρωμα λευτεριάς, περηφάνιας κι αξιοπρέπειας…

Από olympia μέσω Σίβυλλα