Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

«Γ@μημ€ν⓪ι Έλληνες, καλά σας κάνουν οι Γερμανοί» είπε και έφαγε της χρονιάς του μέσα στο λεωφορείο...

Άναψαν τα αίματα σε λεωφορείο της γραμμής Αθήνα – Πρέβεζα, όταν ένας άνδρας άρχισε να βρίζει, μονολογώντας τους Έλληνες με αποτέλεσμα να τον… περιλάβουν οι συνεπιβάτες του.

Το επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες μέσα σε ΚΤΕΛ και έληξε με τον 60χρονο να ζητά συγγνώμη αφού είχε προηγουμένως...
«εισπράξει» μερικές ψιλές.

Όπως αναφέρει το pamepreveza, το λεωφορείο βρίσκονταν κοντά στο Αγρίνιο όταν η συζήτηση του άντρα στο τηλέφωνο τον εξόργισε και άρχισε να βρίζει και να απειλεί, άγνωστο ποιους, τόσο δυνατά που ήθελαν δεν ήθελαν, τουλάχιστον όσοι βρίσκονταν στα κοντινά καθίσματα τον άκουγαν.

Κλείνοντας το τηλέφωνο, εμφανώς εκνευρισμένος, ο «άτυχος» αγενής άντρας άρχισε να μονολογεί και να εκφράζει τις σκέψεις του μιλώντας με τον εαυτό του.
«Γ@μ****οι Έλληνες… καλά σας κάνουν οι Γερμανοί… οι γυναίκες είναι π@*τ@ν%ς... ήταν μερικές από τις λέξεις που ξεστόμισε. Και όχι μία φορά. Συνέχισε για μερικά δευτερόλεπτα. Κάτι το οποίο εξόργισε μια νεαρή γυναίκα που καθόταν μερικές θέσεις πίσω του.

«Σας παρακαλώ κύριε…» είπε η κοπέλα, «μπορείτε να μην φωνάζετε τις σκέψεις σας;» συνέχισε. Για να λάβει την απάντηση «άι στο διάολο και εσύ μωρή… κότα…».

Έξαλλη μια άλλη γυναίκα που καθόταν δίπλα στο απέναντι κάθισμα από τον άνδρα, σηκώθηκε από τη θέση της και εκνευρισμένη τον χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του φύγουν τα γυαλιά που φορούσε.

«Σε ακούμε τόση ώρα, έβρισες την κοπέλα, βρίζεις τις γυναίκες, είπες αυτά που είπες για τους Έλληνες, βρίζεις εθνικότητες…» του είπε η γυναίκα… «ζήτα αμέσως συγνώμη εδώ μπροστά σε όλους αλλιώς θα φας και άλλες…», ενώ η νεαρή, που την είπε «κότα» διαμαρτύρονταν για την συμπεριφορά του και τον στόλιζε με κοσμητικά επίθετα.

Οι επιβάτες του λεωφορείο, έβλεπαν τα όσα διαδραματίζονταν μέχρι που την όλη φασαρία αντιλήφθηκε και ο οδηγός, ο οποίος ζήτησε να μάθει τι είχε συμβεί.

«Ή τον συμμορφώνεις ή τον ταράζω στο ξύλο» είπε η γυναίκα στο οδηγό. «Θα φάει της χρονιάς του. Μέχρι να φτάσουμε στην Πρέβεζα, θα τον βαράω και θα καλέσω και την αστυνομία» είπε, απαιτώντας επίμονα να ζητήσει συγνώμη για όσα είχε νωρίτερα ξεστομίσει.

Μετά την προτροπή και την παράκληση του οδηγού και προφανώς τις σφαλιάρες που έφαγε, ο άντρας, βλέποντας ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, τελικά ζήτησε συγνώμη και το συμβάν σταμάτησε εκεί…

πηγή: pamepreveza μέσω το Ποντίκι