Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Και στην Αθήνα κυκλοφορεί ο Χριστοφοράκος!

Όχι μόνο στο Μόναχο κυκλοφορεί ανετότατα, αλλά και στην Αθήνα, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος. Το «Πάμε Λουκέτο» τον έχει δει πολλές φορές στον δρόμο, και το ίδιο φίλοι και γνωστοί μου με τους οποίους χθες συζητούσαν και για την αυτοκτονία υψηλόβαθμου στελέχους της Siemens.

Ανετότατα κυκλοφορεί ο κύριος συντελεστής του σκανδάλου Μίζενς, αν και πιο κύριοι συντελεστές είναι όσοι έπαιρναν τις μίζες και...
δωράκια φούρνους και ψυγεία.

Άρα κακώς ο Βαλασόπουλος έκανε την ερώτηση στον Σόιμπλε και τον αναστάτωσε τόσο πολύ. Αφού κυκλοφορεί ελεύθερα στην Αθήνα, γιατί μας πειράζει αν κυκλοφορεί στο Μόναχο; Ο καθένας να κοιτάει το σπίτι του, όπως σωστά είπε ο Γερμανός υπ. Εξωτερικών.

Ο Χριστοφοράκος στις βόλτες του στην Αθήνα φοράει συνέχεια μια μπεζ καμπαρντίνα και φαίνεται ότι τον έχει αγγίξει και αυτόν η κρίση.

Χθες από τα βόρεια προάστια κατηφόρισε στο Κέντρο. Πήγε στη Βουλή γιατί έχει πολλούς γνωστούς και γνωστές εκεί και τους χαιρέτησε εγκάρδια και τους ρωτούσε με ενδιαφέρον αν λειτουργούν ακόμα τα φουρνάκια.

Έβγαλε μάλιστα σέλφι με το Ποτάμι και φωτογραφήθηκε με τον Ζουράρι που φορούσε ένα τρελό μπλουζάκι. Βουλή καλλιγραφίας την έχουν κάνει.

Δεν κυκλοφορεί άνετα όμως μόνο στην Αθήνα ο Χριστοφοράκος. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη γιατί είναι φανατικός γαύρος και θα παρακολουθήσει στην Τούμπα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν θα μπει μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει τον γύρο του θριάμβου.

Λάκης Μπέλλος από efsyn