Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Ξαφνικά οι Δικαστές ανακάλυψαν την αποτυχία του μνημονίου, τη φτωχοποίηση και τη δυστυχία στη χώρα!!!

Aυτά γράφουν σε επιστολή τους προς τον κύριο Γιούνκερ και επισημαίνουν το όψιμο ενδιαφέρον τους για τον Ελληνικό λαό,μέρος του οποίου είναι και οι ίδιοι λένε....
Ξεχνάνε μόνο να του πουν πως είναι αυτοί οι ίδιοι που έβγαζαν μέχρι προχτές όλα τα μέτρα του μνημονίου συνταγματικά εκτός από την περικοπή των δικών τους μισθών!
Ακόμα και τη ΛΗΣΤΕΙΑ των μικροομολογιούχων την έβγαλαν συνταγματική,ενώ επί πέντε χρόνια τώρα δεν διαπίστωναν καμία φτωχοποίηση και...
δυστυχία σε τούτη τη χώρα....
Εμείς οι παλιότεροι τέτοιες πρακτικές τις λέγαμε Ο.Φ.Α. (Οπου Φυσάει Ανεμος)

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν Κλωντ Γιούνκερ

Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2015
Αρ. Πρωτ. 11

Αξιότιμε κ Πρόεδρε,

Ο Ελληνικός Λαός στηρίζει την Ελληνική Κυβέρνηση στον αγώνα της κατά της λιτότητας. Τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα, τα οποία επιβλήθηκαν στους Έλληνες πολίτες (μείωση των μισθών και των συντάξεων, μέχρι 50%, αύξηση της φορολόγησης, απολύσεις εργαζομένων κλπ), είχαν ως αποτέλεσμα τη φτωχοποίηση,το κλείσιμο των καταστημάτων και των επιχειρήσεων, την ανεργία, την ύφεση της οικονομίας και τη δυστυχία του μεγαλύτερου μέρους του Ελληνικού Λαού, ο οποίος ουδεμία ευθύνη έχει για την σπατάλη του δημοσίου χρήματος, από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις και για την εσφαλμένη φορολογική πολιτική, η οποία εφαρμόστηκε, μετά την υπογραφή του Μνημονίου και κάτω από την επίβλεψη της Τρόικα.

Τα ανωτέρω μέτρα αποδείχθηκαν ανεπιτυχή, αφού η ύφεση συνεχίζεται, όπως επίσης, συνεχίζεται η φοροδιαφυγή των πλουσίων.

Η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Ελληνικός λαός ζητούν να εξευρεθεί λύση, η οποία, μπορεί να φέρει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, μια λύση η οποία μπορεί να σταματήσει τη φτωχοποίηση και τη δυστυχία.

Η Ιστορία και ο πολιτισμός της Ελλάδας (οι αρχαιότεροι στην Ευρώπη) αποδεικνύουν ότι ο Ελληνικός λαός είναι λαός αξιοπρεπής, υπερήφανος, δραστήριος και δημιουργικός.

Εκτιμούμε πολύ κ. Πρόεδρε τις θετικές προσπάθειες σας για την εξεύρεση λύσης.

Εμείς οι Έλληνες Δικαστικοί Λειτουργοί, ως τμήμα του Ελληνικού Λαού σας παρακαλούμε να παρέμβετε προς τα άλλα Θεσμικά Ευρωπαϊκά Όργανα και προς τις Κυβερνήσεις των άλλων Ευρωπαϊκών Κρατών, υπέρ των προτάσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης για να εξευρεθεί λύση, η οποία, θα εξασφαλίσει την ανάπτυξη, χωρίς την παράταση του Μνημονίου, χωρίς μέτρα λιτότητας, μια λύση η οποία θα επιτρέψει στον Ελληνικό λαό να ξαναβρεί την αξιοπρέπειά του.

Όλοι οι Ευρωπαίοι εταίροι πρέπει να καταλάβουν ότι η λύση στο Ελληνικό ζήτημα θα ωφελήσει όχι μόνο τον Ελληνικό Λαό, θα ωφελήσει επίσης και ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος
Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου

Αντιπρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου