Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Οι συνεργάτες του Σαμαρά βλέπουν «οράματα» ότι είναι στο Μαξίμου

Απίστευτο κι όμως Σαμαρικό... Η περίφημη «ομάδα αλήθεια», οι παρατρεχάμνοι που σέρνει μαζί του ο Σαμαράς από την Πολιτική Άνοιξη προσπάθησαν να σταματήσουν ρεπορτάζ για την ανάρτηση του Γιάννη Μιχελάκη κατά του Ευρωπαϊκού Λαϊκου Κόμματος.

Οι ανεπάγγελτοι φίλοι του Αντώνη Σαμαρά τελικά δεν παίζονται με τίποτα. Έσπασαν τα τηλέφωνα ζητώντας να μην δημοσιευθεί στο ΑΠΕ ρεπορτάζ σχετικά με την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Μιχελάκης στο twitter του κατά του ΕΛΚ. Προφανώς έχουν ξεχάσει ότι...
δεν είμαστε πλέον στην περίδο της μονταζιέρας.

«Απαράδεκτο το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος χθες. Απαράδεκτη και η αποδοχή του από την ελληνική αντιπροσωπεία!», έγραψε στο Twitter ο κ. Μιχελάκης.

Η ανάρτησή του εξόργισε ως φαίνεται τα καλόπαιδα της Συγγρού που έσπευσαν να εφαρμόσουν τις γνωστές παρεμβάσεις που έκαναν ενόσω ήταν στην κυβέρνηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο «εκβιασμός» τους δεν πέρασε και το ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε.

Παρόλα αυτά τίθεται ένα μεγάλο ζήτημα για το συρφετό που κουβαλάει μαζί του ο Σαμαράς οι οποίοι εκθέτουν το ήθος της γαλάζιας παράταξης και με τα καμώματά τους αποδεικνύουν πως ουδεμία σχέση έχουν με τη ΝΔ.

Πρόκειται για «λαθρεπιβάτες» στην παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και καλά θα κάνουν να επσιτρέψουν στις αργομισθίες τους...

Από newsbomb