Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ο Καμμένος τη φωτιά και το Κούγκι δεν τα φοβάται

Προσοχή ο Καμμένος μην και δεν κάνει το Κούγκι και κάνει
αντ’ αυτού κωλοτούμπα. Γιατί είναι και εύσωμος, μπορεί με την
κωλοτούμπα να γίνει μεγαλύτερη καταστροφή κι από το Κούγκι
Η νέα θεωρία των δύο άκρων. Τσίπρας πρωθυπουργός, Παυλόπουλος Πρόεδρος Δημοκρατίας.

♦ Ο Παπούλιας παρέδωσε κανονικά το πρωί στον Παυλόπουλο. Τέρμα το «Πάκης», γιατί είναι πια θεσμός.

♦ Παρέδωσε λοιπόν ο Κάρολος την πένα που υπέγραφε τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την πολυθρόνα που καθόταν στις παρελάσεις.

♦ Εδειξε δε στον διάδοχο πώς πρέπει να υποκλίνεται από την εξέδρα...
στα παρελαύνοντα άρματα.

♦ Γύρω στις 10 η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε στο γραφείο του Προκόπη Παυλόπουλου να τον ενημερώσει για την εκλογή του στην Προεδρία. Αποχώρησε στις 5.15 το πρωί. Αφού αναγκάστηκε ο Παυλόπουλος να πιάσει τη σκούπα και να τινάζει τα χαλιά για να δείξει πως έπρεπε να είχε φύγει πολύ νωρίτερα η πρόεδρος της Βουλής.

♦ Ολοι είχαν ανησυχήσει και στην έναρξη της συνεδρίασης. Μιλούσε τόσο πολύ η Ζωή που φοβήθηκαν ότι θα λήξει η θητεία του Παυλόπουλου μέχρι επιτέλους να τελειώσει τα διαδικαστικά και αμέσως μετά θα γινόταν η ψηφοφορία.

♦ Ετσι εξηγείται. Το πρωί η UEFA έστειλε έγγραφα και το αποτέλεσμα στη Βουλή θεωρείται «ύποπτο». Πώς να μην είναι, αφού για Πρόεδρο της Αριστεράς ψήφισαν Βούλτεψη, Βορίδης, Αδωνις, Ντινόπουλος και Σαμαράς.

♦ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πήγε να ψηφίσει. Και σωστά. Αφού μπήκε Πρόεδρος ο Προκόπης Παυλόπουλος, γιατί να μην μπει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης;

♦ Οσοι πληρώνονται με μπλοκάκια ή και με μπλοκάκια είναι οι νέοι εφοπλιστές. Επιβαρύνσεις φόρου έως και 40,3%. Ακίνητοι σαν τον Παυλόπουλο όλοι.

♦ Εχουμε και τις 100 δόσεις. Γενναίο μέτρο για όποιον χρωστάει εκατομμύρια. Ποιος ευνοείται; Αυτός που χρωστάει 5.000 χιλιάδες και κάνει το σκατό του παξιμάδι για να ξοφλήσει ή αυτός που χρωστάει 1.000.000 και δίνει τα μισά και μην τον είδατε; Και 100.000 ευρώ βέβαια να δώσει πάλι θα γλιτώσει κι ακόμα λιγότερα. Και 2.500 αν δώσει.

♦ Θα ψηφιστεί η ρύθμιση την άλλη βδομάδα. Γιατί οι πληροφορίες λένε ότι ο Σαμαράς έσκιζε τα Μνημόνια και ο Ντάισελμπλουμ χθες βράδυ τις 100 δόσεις.

♦ Εκεί είχε το μυαλό του στη Βουλή ο Γιάνης και του φώναξε ο Τσίπρας «Ξύπνα, ψηφίζεις!». Εγραφε τις προτάσεις πώς θα φάμε τη Δευτέρα λαγάνα με ευρώ.

♦ Δεν το πολυπαρακολούθησα το θέμα. Κούγκι είπε ο Καμμένος ότι θα γίνουν οι Βρυξέλλες αν δεν συμφωνήσουν μαζί μας ή θα τιναχτούμε όλοι, κάτι τέτοιο. Δεν κατάλαβα επίσης γιατί Νέα Δημοκρατία ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι έβγαλαν ανακοινώσεις-καρμπόν για απειλές στα ΜΜΕ. Αν γίνει Κούγκι δεν θα τιναχτούμε όλοι, δεν μας υπολογίζουν εμάς; Και οι χωρίς money έχουν ψυχή.

♦ Συμφωνώ απόλυτα με τη Σία Κοσιώνη που είπε ότι θα συνεχίσει ελεύθερα να λέει τη γνώμη της και να μας κατευθύνει. Εκλεισα ήσυχος την τηλεόραση και πήγα για ύπνο, ούτε το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είδα.

♦ Προσοχή ο Καμμένος μην και δεν κάνει το Κούγκι και κάνει αντ’ αυτού κωλοτούμπα. Γιατί είναι και εύσωμος, μπορεί με την κωλοτούμπα να γίνει μεγαλύτερη καταστροφή κι από το Κούγκι.

♦ Το λέει και η παροιμία. Ο Καμμένος τη φωτιά και το Κούγκι δεν τα φοβάται

Λάκης Μπέλλος από efsyn