Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση Βαρουφάκη - Μέρκελ!

Δημιούργησα σελίδα στο φέισμπουκ «Να πάει στη συνάντηση με τον Γιούνκερ ο Βαρουφάκης αντί του Τσίπρα» και είχε 8.954.670 like.

♦ Θα το είδατε τη νύχτα στα τοκ σόου. Πρετεντέρης και Χατζηνικολάου είχαν ντυθεί σαν τον Βαρουφάκη.

♦ Μέχρι και ο Σαμαράς. Εγινε ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ντύθηκε Βαρουφάκης, αλλά επικοινώνησε με τον Τσίπρα και ο τέως πρωθυπουργός είπε στον νυν ότι του...
ζητάει συγγνώμη γιατί τον αδίκησε προεκλογικά.

♦ Πρόσθεσε ότι έχει πάθει πλάκα με το πόσο καλά τα πάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ξεκίνημά του και ζήτησε να ενταχθεί σε μια νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, τη σαμαρική.

♦ Ο Τσίπρας χάρηκε πολύ και απάντησε στον Σαμαρά ότι θα τον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

♦ Είμαστε όλοι Συριζέλληνες. Αρχισαν κιόλας οι δημοσκοπήσεις. Είναι ενθουσιασμένοι με τη συγκυβέρνηση κάπου στο 67%, μας λένε. Και τι έγινε; Σε ανάλογες δημοσκοπήσεις ο Παπαδήμος έπαιρνε 97%.

♦ Μία διαφορά υπήρχε μεταξύ Καμμένου-Τσίπρα και λύθηκε μόνη της. Ο φράχτης στον Εβρο. Τον παρέσυραν όμως οι πλημμύρες.

♦ Τσεκάρισα οριστικά χθες το πρωί ότι όλες οι εφημερίδες έχουν συγχωνευτεί σε μία, υπέρ ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο τα ζώδια γράφουν διαφορετικά.

♦ Πατάει φρένο ο Σκουρλέτης στην άμεση επιβολή της αύξησης του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, έγραφε χθες εδώ ο Τζώρτζης Ρούσσος. Κύριος λόγος οι αντιδράσεις των εργοδοτικών οργανώσεων, λες και περίμενε ο Σκουρλέτης να τον χειροκροτήσουν. Δεν πειράζει, στις επόμενες εκλογές ξανααναγγέλλεται το μέτρο.

♦ Πολλά ζητάνε οι απολυμένοι της ΕΡΤ και να είναι επιπλέον ανεξάρτητοι από την κυβέρνηση. Βλέπω τον Παππά να ρίχνει μαύρο στην ΕRTopen.

♦ Στην ανάθεση στη Lazard επιμένει η νέα κυβέρνηση για τη διευθέτηση του χρέους, η οποία έκανε το κούρεμα του 2012 κι έκαψε κόσμο και κοσμάκη και την κατηγορούσε άγρια ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμ, με τη Lazard δεν γίνεται ανάσταση του Λαζάρου.

♦ Προσβολή για τον Βαρουφάκη είναι ότι χαρακτήρισε «καλή» την επιλογή ο Βενιζέλος. Πρέπει να 'χει στείλει συγχαρητήρια και ο Στουρνάρας.

♦ Δεν είναι συνετή η ανάκληση των ιδιωτικοποιήσεων που έχουν ολοκληρωθεί, είπε σε γαλλική εφημερίδα ο τσάρος της Οικονομίας με το μπουφάν. Εγκωμίασε δε την COSCO με θερμότερα λόγια από τον Σαμαρά, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε εντονότατα γι' αυτό, επειδή έχει το κοπιράιτ.

♦ Ενώ εσείς βλέπατε Πρετεντέρη και Χατζηνικολάου και άλλα τέτοια χθες το βράδυ, οι εξελίξεις έτρεχαν που λένε. Κλείστηκε συνάντηση στο Βερολίνο Βαρουφάκη - Μέρκελ, με πρωτοβουλία της καγκελαρίου.

♦ Ζήτησε το ραντεβού η Μέρκελ μετά τον παγκόσμιο χαμό που γίνεται με τον Βαρουφάκη. Θέλει να τον γνωρίσει, ποιος είναι αυτός που της έχει πάρει τα πρωτεία στην προβολή. Γι' αυτό γράφουμε συνάντηση «Βαρουφάκη - Μέρκελ». Γιατί ο δικός μας είναι ο σταρ.

♦ Δεν έχει κάτι εναντίον του, το αντίθετο. Ο Βαρουφάκης έχει αντικαταστήσει τον Σαμαρά στις προτιμήσεις της Ανγκελα. Θα πιουν μαζί ποτό και θα τσουγκρίσουν το ποτήρι στην ταράτσα της καγκελαρίας.

♦ Η Μέρκελ θα φορέσει το πιο όμορφο φόρεμα που έχει, αυτό που φορούσε στον γάμο της.

♦ Ο Βαρουφάκης θα φορέσει το γνωστό μπλε ελεκτρίκ πουκάμισο που φοράει σε όλες τις επίσημες συναντήσεις και θα είναι με το ένα χέρι τουλάχιστον στην τσέπη.

♦ Οι Γερμανοί γράφουν ότι ο Γιάνης σε αυτή τη συνάντηση θα κάνει τη Μέρκελ ό,τι θέλει. Μέχρι να φορέσει και σκουλαρίκι στη μύτη.

facebook.com/louketo 
Λάκης Μπέλλος από efsyn