Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Αίσχος! Ούτε ένα δακρυγόνο ούτε μια μολότοφ στη Σούπερ Λιγκ!

O Κοντονής θα ανακοινώσει σήμερα το διαχρονικά καλύτερο ανέκδοτο πολλών δεκαετιών! «Μέτρα για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα».
   
Για να είναι όμως μέσα στη μόδα πρέπει να ανακοινώσει «Μεταρρυθμίσεις για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα» και να τις στείλει στο Γιούρογκρουπ και αυτό να τις εγκρίνει.
   
Χάλια, εντελώς, στη χθεσινή συνεδρίαση της ποδοσφαιρικής Λίγδας. Αντικείμενα, μπουκάλια, νερά και τέτοια μεταξύ των παραγόντων. Ούτε...
ένα δακρυγόνο, όμως, ή μια μολότοφ ή κρότου-λάμψης. Ντροπή.
   
Και ξεκινήσαμε καλά. Δίπλα δίπλα στη Σούπερ Λιγκ ο Μαρινάκης με τον Αλαφούζο. Ηταν ήρεμοι και γλυκείς και έλεγες ότι θα δώσουν και γλωσσόφιλο.
   
Ο Αλαφούζος αργότερα κατήγγειλε ότι του πρόσφερε νερό ο Μαρινάκης, αλλά στα μούτρα.
   
Πήγε να γίνει και στον Κωνσταντίνου, αλλά -παλιός τερματοφύλακας- μπλόκαρε το νερό.
   
Ομως μετά έγινε ένα επεισόδιο με γροθιές και κυνηγητό που το είχαμε ζήσει προ αμνημονεύτων ετών μεταξύ Κωνσταντίνου - Συνετόπουλου.
   
Επειδή όμως το επεισόδιο έγινε μέσα σε αίθουσα, δεν είδαμε όλη τη σκηνή.
   
Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε κρυφτεί στον πάγκο τού ΟΦΗ, που τον έχει πάντα μαζί του.
   
Σίγουρα τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν γίνονται στο Ιράκ. Η τιμωρία τους δεν είναι να διακοπεί το πρωτάθλημα, αλλά να συνεχιστεί αυτό το άθλιο πράγμα.
   
Και να γίνεται το αντίθετο από αυτό που κάνει η NΟVA. Να δείχνει μόνο τα επεισόδια και να μη δείχνει ούτε στιγμιότυπο από τους αγώνες.
   
Το θέμα κολλάει στον Ολυμπιακό. Δεν θέλει να πάρει με τίποτα το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Εδώ έχουμε «αριστερή παρένθεση», γιατί να μη γίνει και μια «πράσινη παρένθεση»;
   
Το Γιούρογκρουπ ανακοίνωσε αργά το βράδυ ότι αφαιρεί από όλες τις ομάδες που ήταν στο χθεσινό επεισοδιακό συμβούλιο 3 βαθμούς.
  
Λάκης Μπέλλος από efsyn