Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί δεν δεν φεύγει ο «Μπένι»

O Βενιζέλος το ξανασκέφτεται αν πρέπει να φύγει από το ΠΑΣΟΚ. Δεν το νοιάζει πια αν γίνει... Ζίγδης και Κουβέλης που με βδελυγμία είχε αποδοκιμάσει (Διαβάστε εδώ: «Άκου Βενιζέλε»). Η Γενηματά, λέει η πληροφορία, βλέπει με καχυποψία την κωλυσιεργία του να δρομολογήσει τις εξελίξεις στο κόμμα. Ο Λοβέρδος - αυτό το τέρας πολιτικής σταθερότητας που σκαρώνει κόμματα για να γυρίσει στο προηγούμενο κόμμα - είναι επιφυλακτικός. Και ο Βαγγέλης βρίσκει την πόρτα εξόδου φραγμένη. Όχι από κανέναν άλλο, αλλά από...
τον ογκώδη βράχο του εγωισμού του.


Ο οποίος έχει συνθλίψει το ΠΑΣΟΚ, αφού προηγουμένως συνέθλιψε την Ελλάδα. Δεν γλιτώνουμε από δαύτον. Θέλει να γυρίσει για να αποκαταστήσει μεταξύ άλλων και την κυκλοφορία στους ελληνικούς πολιτικούς δρόμους. Να φέρει πίσω τη θωρακισμένη BMW, αυτό το σύγχρονο άρμα τού ηττημένου Ρωμαίου Αυτοκράτορα. Του ηγέτη κόμματος που το έχει φτάσει σε επίπεδο επιτροπής κατοίκων (της πράσινης γειτονιάς).

Υγ.: Φυσικά, μια από τις άμεσες του προτεραιότητες είναι να φύγει από το γραφείο-τρύπα που του έδωσαν στη Βουλή όταν η εκλογική δύναμη του κομματιδίου έγινε από πεντόευρω, ψιλά.
 
Από harddog