Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Η κακοκαιρία θα κρατήσει έως και την Παρασκευή
Nέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα, με βροχές και καταιγίδες να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για το επόμενο τριήμερο.

Την Τετάρτη (25/02) βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας οι οποίες στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και τη δυτική Στερεά...
κατά τόπους θα είναι πυκνές.

Την Πέμπτη (26/02) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σε όλη σχεδόν τη χώρα οι οποίες την Παρασκευή (27/02) σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια.

Προβλήματα σε Μακεδονία και Θράκη

Στη Ροδόπη, λόγω υπερχείλισης των υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία στις διαβάσεις ποταμών Λίσσου (περιοχή Αγ. Μαρίνας Ιμέρου), Κομψάτου (περιοχή Μωσαικό), στο Ποντικόρεμα - Λίσσος (περιοχή Σαπών), στην διάβαση του Εβρίνου, (περιοχή Ιασίου), διάβαση Αετοκορυφής Διώνης και διάβαση Λοφαρίου Στρύμνης. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς. Ε

Επίσης, στην Αλεξανδρούπολη, η σιδηροδρομική συγκοινωνία από Αλεξανδρούπολη έως Ορμένιο, διεκόπη λόγω βλάβης από υπερκάλυψη υδάτων των γραμμών του ΟΣΕ. Η μετακίνηση των επιβατών γίνεται με λεωφορεία, μέχρι συνεργεία του ΟΣΕ αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

Από efsyn