Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Νίκος Μπογιόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ και διαπραγματεύσεις (Βίντεο)

Κέντησε», ως συνήθως ο Νίκος Μπογιόπουλος στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίνου Χατζηνικολάου. Ο κομμουνιστής δημοσιογράφος έκανε τεκμηριωμένη επίθεση για την στάση που κρατάει ο Σύριζα και ο Γ. Βαρουφάκης στις διαπραγματεύσεις, και με πάρα πολύ γλαφυρό λόγο περιέγραψε το όλο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στις συνομιλίες που υπάρχουν στις Βρυξέλλες.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν είναι το κοινό μας ευρωπαϊκό σπίτι, όπως έχει πει ο Α. Τσίπρας, υπογράμμισε ο δημοσιογράφος επικρίνοντας...
την ευρωλαγνεία της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Ε.Ε είναι το διοικητήριο στο οποίο στεγάζεται μια κομαντατούρ (σ.σ γερμανικά φρουραρχεία τα οποία είχαν εγκατασταθεί στις κατεχόμενες χώρες, στον β’ παγκόσμιο πόλεμο) της διεθνούς, της ευρωπαϊκής και της εγχώριας πλουτοκρατίας η οποία έχει επιπέσει στην κεφαλή του ελληνικού λαού και όλων των λαών της Ευρώπης.

Το βασικό που πρέπει να διεκδικήσει ο ελληνικός λαός για να έχει μέλλον και προοπτική είναι η αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ενωση  Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εάν θέλουμε και την αναδημιουργία της Ελλάδας, και μια Ελλάδα που δεν θα έχει περασμένη μια θηλιά στον λαιμό της την οποία ο εκάστοτε Σόιμπλε θα την ανοιγοκλείνει κατά το δοκούν, κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ν. Μογιόπουλος..