Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Καμμένος σε Θεοδωράκη: Έπαιρνες 20.000 ευρώ στην ΕΡΤ

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Σταύρου Θεοδωράκη, κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Στην κόντρα των δύο πολιτικών αρχηγών, ενεπλάκη και η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Καμμένος στο τέλος της ομιλίας του έκανε αναφορά στις αμοιβές του κ. Θεοδωράκη από την ΕΡΤ, μιλώντας για 20.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε μάλιστα επισημάνει ότι ο κ. Θεοδωράκης δεν βρίσκονταν στην αίθουσα...
της ολομέλειας για να παρακολουθήσει την ομιλία του.

«Υπήρχε προσωπική αναφορά πρόλαβα και την άκουσα», είπε ο κ. Θεοδωράκης όταν ο κ. Καμμένος ολοκλήρωσε την ομιλία του, ζητώντας το λόγο από την πρόεδρο, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Κωνσταντοπούλου εξέφρασε την απορία της για το γεγονός ότι ο Θεοδωράκης πρόλαβε να ακούσει τη φράση του Καμμένου, «γιατί δεν σας είδα να μπαίνετε στην αίθουσα», όπως επισήμανε η πρόεδρος της Βουλής. «Ο κ. Ψαριανός λέει ότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά, μάλλον αναπροσδιορίζεται ως τοίχος», σημείωσε η κα Κωνσταντοπούλου.

«Αν τελειώσατε τα ευφυολογήματα μπορώ να μιλήσω, αν θέλετε να πείτε και άλλο ανέκδοτο να μας το πείτε», απάντησε ο κ. Θεοδωράκης και πήρε το λόγο.

«Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε από τα λεφτά των πατεράδων μας», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης. «Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν υποχρεωμένοι να δουλέψουν σε πολλά μαγαζιά», είπε και απαρίθμησε τα ΜΜΕ στα οποία έχει εργαστεί.

«Είμαστε υπερήφανοι ότι αυτό που έχουμε κάνει το κάναμε με δικά μας χέρια. Δεν έχουμε υπάρξει υπάλληλοι», τόνισε. «Υπάρχει κάποια στιγμή διάθεση από κάποιους ανθρώπους να μπουν να προσφέρουν στο πολιτικό σύστημα», εξήγησε, λέγοντας πως «αυτό είναι δύσκολο να το κατανοήσουν άνθρωποι που έχουν υπάρξει απλώς ως υπηρέτες κάποιων μέσα στο πολιτικό σύστημα».

Στα όσα είπε ο Θεοδωράκης, απάντησε ο Καμμένος, λέγοντας πως: «Και εγώ δούλεψα επί πολλά χρόνια».

«Λέτε για μια περιουσία που είχε ο πατέρας μου, δούλεψε και πλήρωνε φόρους κανονικά, αλλά 20.000 την εκπομπή δεν έπαιρνε κ. Θεοδωράκη, ούτε παίρνανε οι υπάλληλοι τις ΕΡΤ 20.000 που σήμερα θέλετε να τους αποκλείσετε από τη δουλειά», τόνισε.

Από newsbeast