Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

H απρέπεια και η προσβολή από την Άννα Καραμανλή

Δεν το ακούσαμε οι ίδιοι – και συνήθως μεταφέρουμε εδώ ό,τι εμείς έχουμε ακούσει ή έχουμε δει σε εκπομπές, συζητήσεις κλπ. Ωστόσο, αυτό που περιγράφει σε ανάρτησή της η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί. Γι’ αυτό και το μεταφέρουμε, για να γίνει γνωστή η απρέπεια της Άννας Καραμανλή σε τηλεοπτική συζήτηση (Action). Εκεί, πρόσβαλε συνομιλήτριά της για ένα λειτουργικό της πρόβλημα, πρόβλημα υγείας για την ακρίβεια, που αντιμετωπίζει Να πώς έχει η περιγραφή από τη Μαρία Κανελλοπούλου:

«Καλεσμένες η κυρία Αννα Καραμανλή (ΝΔ) και ή (δική μας) κυρία Αννα Χατζησοφιά. Η Αννα, με πολύ ευγενικό και (κατά τη γνώμη μου) πολύ γενναίο τρόπο, κάποια στιγμή ζήτησε να της γίνονται οι ερωτήσεις λίγο πιο δυνατά, καθώς έχει απώλεια ακοής κατά 90% από το ένα της αυτί. Στην πορεία της αντιπαράθεσης, η κ. Καραμανλή επικαλέσθηκε...
δηλώσεις της κ. Φωτίου (επεξεργασμένες από την γνωστή μονταζιέρα διαψευσμένες ήδη δεκάδες φορές) λέγοντας ότι τις άκουσε «με τα ίδια της τα αυτιά…» 
- Δεν είναι όπως τα λέτε, είπε ή Άννα. Δεν ειπώθηκε έτσι όπως ισχυρίζεστε.... 
Και τότε ή κυρία (;;;;;) Καραμανλή είπε: 
- Εσείς μπορεί να ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΤΑ 90%, ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ εγώ όμως ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΑΥΤΙΑ». 

 Η Άννα Καραμανλή, η οποία έγινε πολιτικό (!) πρόσωπο χάρη στις εμφανίσεις της στην τηλεόραση (απλώς για τις εμφανίσεις της και όχι για τον δημοσιογραφικό της, υψηλού επιπέδου, επαγγελματισμό) – από ολιγόλογη έγινε ομιλητικότατη και επιθετική όταν αντιλήφθηκε ότι κινδυνεύει η βουλευτική της ιδιότητα . Γι’ αυτό έφτασε στο σημείο να φωνάξει έξαλλη πριν από λίγο καιρό «πείτε του κυρίου Χαρδούβελη να πάει να γ@μηθεί» (διαβάστε εδώ), ενώ τώρα προσβάλλει με τον πιο φτηνό τρόπο και υπερηφανεύεται για τα… αυτιά της. Ευτυχώς, δεν μπορεί να κάνει το ίδιο για τη γλώσσα της – ούτε τη δημοσιογραφική ούτε την κατινίστικη.
** Υποψιαζόμαστε - είμαστε σίγουροι δηλαδή - ότι η «δική» μας Άννα θα βρήκε ισοπεδωτικώς ευφυή την απάντησή της με τη σύγκριση των αυτιών. Όπως, γενικώς, είχε πολλές ευφυείς στιγμές όταν (δια)κοσμούσε τις αθλητικές εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης. Είχαμε να το λέμε...
Από harddog