Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ELA ευρώ στον τόπο σου!

Στη «Λίστα γάμου» του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε πάλι ειρωνικά
ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη. Η Νέα Δημοκρατία, τόνισε,
θα απαντήσει με το «Βιβλίο συλλυπητηρίων»
| EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Στη «Λίστα γάμου» του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε πάλι ειρωνικά ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη. Η Νέα Δημοκρατία, τόνισε, θα απαντήσει με το «Βιβλίο συλλυπητηρίων»

♦ Οταν αναφέρθηκε ο Σαμαράς στη λίστα γάμου, μέχρι και ο Καραμανλής στην πρώτη σειρά έσπασε τη σιωπή του. Μίλησε στον διπλανό του.

♦ Ο μέσος όρος ηλικίας των θεατών ήταν 78,4 χρόνων. Αν αφαιρούσες τους κλακαδόρους της ΟΝΝΕΔ, ο μέσος όρος των θεατών ανέβαινε στα 104,5 χρόνια.

♦ Κατηγόρησε ο Αντώνης ότι με ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε καθεστώς Βόρειας Κορέας. Αυτό όμως είναι...
καλό, γιατί δεν θα έχουμε καθεστώς Ελλάδας.

♦ Να το παραδεχθούμε, όμως. Ο Σαμαράς πραγματικά αποθεώθηκε και αναδείχθηκε επίτιμος δημότης στη Χαλάστρα, γιατί δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο.

♦ Ο Τσίπρας είπε στην Πάτρα: «Την Κυριακή, η ελπίδα ιστορία». Γι' αυτό δεν θα γίνει ποτέ μεγάλος ηγέτης. Ο Ανδρέας το είχε πει πολύ πιο περιεκτικά από το 1981: «Ραντεβού με την ιστορία».

♦ Σπόρτιγκ - Πανελλήνιος 83-76. Ο αριθμός των θεατών που παρακολούθησαν τις ομιλίες Βενιζέλου - Παπανδρέου στα γήπεδα μπάσκετ.

♦ Ηταν τόσο λίγος ο κόσμος που άνετα μπορούσε ταυτόχρονα με την ομιλία των δύο αρχηγών να γίνονται στα γήπεδα και αγώνες μπάσκετ

♦ Ο Βενιζέλος το γύρισε και φώναζε «Παπανδρέου - Παπανδρέου». Μάλλον όμως εννοούσε τον Ανδρέα Παπανδρέου, που συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές με πέντε διαφορετικά κόμματα.

♦ Ο Γιώργος τα ίδια στην Κοσιώνη. «Να γίνει δημοψήφισμα στις εκλογές, αν θα γίνει δημοψήφισμα με θέμα αν πρέπει να γίνουν εκλογές ή δημοψήφισμα».

♦ Στο ερώτημα για τη δήλωσή του, ότι θα μπορούσε να είναι σε κάποιο μακρινό ελληνικό νησί και να παίζει κιθάρα και όχι να ταλαιπωρείται με εκλογές, απάντησε ότι δεν θα έπαιζε κιθάρα, αλλά ντραμς.

♦ Το σύνθημα του Φώτη Κουβέλη στην ομιλία του ήταν «Είμαστε εδώ». Το τηλεοπτικό πλάνο, όμως, άλλα έλεγε. Προτιμότερο ήταν το «Είμαι εδώ».

♦ Είδα τον Χρύσανθο Λαζαρίδη στη συνέντευξη με Τρέμη - Ευαγγελάτο και συμπάθησα τον Ταμήλο.

♦ Ταυτόχρονες ομιλίες Τσίπρα και Κουτσούμπα απόψε σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων και το έκαναν θέμα. Στην πολυκατοικία που μένω έχει απόψε την ίδια ώρα οκτώ ταυτόχρονες συγκεντρώσεις-τσάι διαφορετικών κομμάτων. Θα τις παρακολουθήσω όλες και θα αποφασίσω.

♦ Εγινε είδηση ότι μίλησαν Τσίπρας - Κουτσούμπας που συνταξίδευαν. Η πραγματική είδηση είναι ότι πιλότος δεν ήταν ο Τσίπρας.

♦ Μας είχε φάει η αγωνία. Θα αγοράσει ή δεν θα αγοράσει ομόλογα από την Ελλάδα ο Μάριο Ντράγκι; Τρομερή αγωνία. Τελικά θα αγοράσει για δύο βδομάδες και άντε πάλι, αν είμαστε καλά παιδιά, στις εκλογές.

♦ Το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων ισούται με τύπωμα ευρώ. Ο Ντράγκι αντέγραψε δηλαδή τη Ραχήλ Μακρή. Το πρόγραμμα ΕLA, που έλεγε η κοπελιά.

♦ Ολη τη μέρα ο Ντράγκι είναι καρφωμένος στα τοπικά κανάλια της Κοζάνης και αναλόγως θα αποφασίζει για τις επόμενες δυο βδομάδες.

♦ Τι να πει κανείς για τον Ντράγκι; ELA ευρώ στον τόπο σου ή ELA δραχμή στον τόπο σου;

Λάκης Μπέλλος από efsyn