Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Αυτοί που δεν θέλουν χιονοπόλεμο...

Ξυπνάω και βλέπω φωτογραφίες και στάτους ότι χιονίζει.. Ωραίο το χιόνι, σε κάνει να νιώθεις παιδί. Λογικό να ζηλεύεις αν δεν έχει χιονίσει στην περιοχή σου (βλ. Παγκράτι) και να εύχεσαι να το στρώσει, να δεις και εσύ άσπρη μέρα. Το θέμα είναι όμως ότι πριν ευχηθείς να το στρώσει -  έτσι όπως φαίνεται ότι το 'χει στρώσει στη χ,ψ φώτο που είδες στο instagram - σκέψου... Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν θέρμανση όπως εσύ, δεν έχουν κουβέρτες και...
ζεστές σοκολάτες, δεν έχουν καν σκεπή πάνω απ' το κεφάλι τους. Υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά και γάτες που παγώνουν στους δρόμους. Που δεν έχουν το μπολάκι με την τροφή τους, ούτε τα αποφάγια της γαλοπούλας. Οπότε πριν ενθουσιαστείτε με το χιόνι... Βοηθήστε εκείνους που δεν θέλουν χιονοπόλεμο... Για να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά!

Νατάσα Λιμ (από το facebook)

Από Harddog

Στα στρωσίδια της Σταδίου 
Οδός Σταδίου. Ψωφόκρυο. Περνάω δίπλα του. Είναι ξαπλωμένος μέσα στα στρωσίδια του και καπνίζει. Και στέκομαι ανήμπορη, αμήχανη, άχρηστη. Και φεύγω. Γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Κάτι πρέπει να κάνουμε.

Ζωή Ρηγοπούλου (από το facebook)
Από Harddog