Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Λεβέντη αντί ΑΝ.ΕΛΛ. προτιμούσε ο Σουλτς!

OΣουλτς είναι απογοητευμένος από τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛΛ. Το είπε διακριτικά στον Τσίπρα στη συνάντηση του Μαξίμου, μας το είπε και κατάμουτρα στη συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη για να το διαδώσουμε.

♦ Προτιμούσε, είπε, το Ποτάμι για τη συγκυβέρνηση και τον Βασίλη Λεβέντη στην κυβέρνηση. Τους ΑΝ.ΕΛΛ. ούτε να τους ακούσει. Μην πω κι άλλη έκφραση.

♦ Ιδιαίτερα με τον Βασίλη Λεβέντη ο πρόεδρος...
του Ευρωκοινοβουλίου ήταν πολύ συγκινημένος και είπε ότι τον αδικούσε τόσα χρόνια και του ζήτησε συγγνώμη. Επρεπε να τον είχε σε ένα υπερυπουργείο, είπε στον πρωθυπουργό.

♦ Για την κυβερνητική πλειοψηφία, όπως εξήγησε, προτιμούσε το Ποτάμι γιατί το σακίδιο ταιριάζει με το πουκάμισο χωρίς γραβάτα του Τσίπρα.

♦ Δεν κάλεσε ο Τσίπρας τον Σουλτς να κάνουν μαζί την κυβέρνηση, και μας τη λέει τώρα. Διώχνουμε δηλαδή τον Ράιχενμπαχ και τον Φούχτελ και μας ήρθε άλλος δερβέναγας.

♦ Θα τρελαθούμε με τον Βαρουφάκη. Τον αποθέωσαν έξω από το υπ. Οικονομικών μαθητές Λυκείου! Εδωσε και 100 αυτόγραφα. Σίγουρα ο Παντελίδης θα τον ζηλεύει άγρια. Μην πω κι ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

♦ Ο Αντώνης ζει! Εμφανίστηκε! Εντελώς αδιόρθωτος όμως. Νίκησε η Νέα Δημοκρατία, φώναζε.

♦ Η ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι συντομότατη. Το δείχνει η πρωτοποριακή ενέργεια του αστείρευτου Σαμαρά να βάλει την Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου γραμματέα της Κ.Ο. του κόμματος.

♦ Το πολιτικό μέλλον του Σαμαρά είναι επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

♦ Ευτυχώς το ρεπορτάζ στο αθλητικό μάς κατατόπισε. Οι ΑΝ.ΕΛΛ. μπήκαν στην κυβέρνηση μόνο και μόνο για να γίνει το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια από τον ΑΕΚτζή Καμμένο. Εννοείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμα αντίθετη άποψη, πολύ περισσότερο που το γήπεδο θα ονομαστεί «Αγια-Σοφιά».

♦ Μπήκε και στο τουίτερ ο Τσίπρας. Μέχρι στιγμής τα πάει χειρότερα κι από τον Αλαφούζο. Που χθες είχε δύο θέματα να αντιμετωπίσει. Την πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη και την έξοδο του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη στο Κύπελλο.

♦ Εχουμε και λέμε:

1. Ο Ρωμανιάς το πρωί είπε ότι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στις συντάξεις τον Μάρτιο.

2. Τα άκουσε για τα καλά και το βράδυ κωλοτούμπισε ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση μη καταβολής συντάξεων το 2015.

3. Ο Στρατούλης ήταν κατηγορηματικότατος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα συντάξεων για όλη την τετραετία. Μεγάλε! Το μόνο ελάττωμα, ότι είσαι ΑΕΚ!

♦ Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε για να μην πέσει πάνω στην ΑΕΚ. Υπουργάρα, σ' το αφιερώνω.

♦ Μονά-ζυγά το πάει ο Βενιζέλος. Χθες ήταν η μέρα που παραιτήθηκε. Είπε πως δεν θέλει να γίνει Ζίγδης ή Κουβέλης. Βενιζέλος να προσέχει να μη γίνει.

♦ Στο θέμα της ασφάλειας θα πάθουμε νίλες. Ολόκληρος Σουλτς ήρθε κι άφησαν ανοιχτό το μετρό Συντάγματος. Ελπίζουμε σήμερα που έρχεται κοτζάμ πρόεδρος του Eurogroup να έχουν κλείσει έστω τη μισή Αθήνα.

♦ Ευτυχώς που δεν έρχεται η Μέρκελ. Ανατριχιάζει κανείς μόνο στην ιδέα ότι δεν θα είναι φρούριο η Αθήνα τρεις μέρες και έχουν βγάλει επίσης και τα κάγκελα έξω από τη Βουλή.

♦ Τα παπαγαλάκια αναθάρρησαν. Λένε Ντάισελ-Μπλουμ. Λεβέντης που τους χρειάζεται!

Λάκης Μπέλλος από efsyn