Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Όμορφες και παράνομες εκλογές

Λοιπόν, φροντίστε να μην σχηματιστεί κυβέρνηση ώστε να έχουμε επαναληπτικές εκλογές, πέρασε γρήγορα η προεκλογική περίοδος και δεν την ευχαριστήθηκα καθόλου.
@Κατά τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή η κυβέρνηση της Νέας Πασοκρατίας ήταν καταστροφική...
για τον τόπο αλλά αυτός ψήφισε τα πάντα και την στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Γιατί ένας Παπανδρέου δεν ρίχνει μια κυβέρνηση.  Προτιμά να ρίξει την χώρα.
Μην ταράζεσαι. Λειτούργησε σαν αυθεντικός σωτήρας.
@Αναρωτιόταν ο Αντωνάκης για το ποια ήταν η καλύτερη ώρα για σεξ. Και επειδή ο σκηνοθέτης δεν του απάντησε πηδούσε τον λαό συνεχώς για 2,5 χρόνια.
Δεν μπορούσε και αυτός να του πει ότι η καλύτερη ώρα ήταν η χθεσινή; Να γλιτώναμε από δαύτον;
@Το ζητούμενο πλέον είναι σε πόσες ώρες θα έχουν πετάξει από την νδ τον Αντωνάκη μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων;
Ήδη η οικογένεια επίτιμου τον έχει αδειάσει, ο Μεϊμαράκης τον έχει αδειάσει, ο Αντώναρος αδειάζει την κεντρική του ιδεολογία που εκφράζει μαζί με Χρύσανθο και Βορίδη… θα τον εξαφανίσουν τόσο γρήγορα που ούτε η Παναγιά δεν θα προλάβει να του δώσει μία χείρα βοηθείας…
@Ουρλιάζουν οι ακροδεξιοί σαμαράδες ότι δεν θα παραδώσουν την χώρα σε κομμουνιστές. Άρα ο συριζα μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Θα του την παραδώσουν.
Τέτοια υστερία για μια κυβέρνηση συριζα. Που να υπήρχε και η περίπτωση να κυβερνούσε η αριστερά.
@Συνελήφθη υποψήφιος χαχανος βουλευτής καθώς μετέφερε παράνομα 1 τόνο όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Μάλλον θα τα είχε για προσωπική χρήση.
@Είναι άδικο να φορτώνουμε τα
μνημόνια στον Γιωργάκη. Τόσο κόπο έκαναν και οι υπόλοιποι, μην τους αδικούμε. 

Μπένι, ο μονιμάς
@Μπένι, επάγγελμα: αντιπρόεδρος κυβερνήσεων. Τώρα και στον συριζα.
@Δεν έχουμε ιδεολογία είπε ο κυρ Σταύρος ο τσουτσουλομύτης. Δηλαδή η τήρηση των μνημονίων είναι απλά βίτσιο; Όχι ιδεολογική θέση;
@Η Ρεπούμπλικα λέει ότι τα μνημονιακά προγράμματα έσωσαν τις τράπεζες και όχι τους πολίτες και ότι από όλα αυτά τα δις που δανειστήκαμε λιγότερο από  το 10%  πήγε εκτός τραπεζών…
Αυτό βέβαια κάποιοι τα λέμε από την αρχή, αλλά εμείς είμαστε γραφικοί, ανθέλληνες, δεν θέλουμε την σωτηρία της χώρας, έχουμε ίσα με 10 ευρώ στην άκρη και περιμένουμε να γυρίσουμε στην δραχμή για να αγοράσουμε μπιρ παρά την περιουσία των νοικοκυραίων… 
@Στην Αυστραλία το 2008 για να αντιμετωπίσουν την κρίση έδωσαν 10 χιλιάρικα σε κάθε κάτοικο. Στην Ευρώπη για να αντιμετωπίσουν την κρίση πήραν ανά έτος 10 χιλιάρικα από κάθε κάτοικο. Και τα έδωσαν στις τράπεζες.
@Όποιος θέλει (καλά σκασίλα σας, αλλά το λέω) να διαβάσει αναλυτικά την άποψη μου για το τι ψηφίζουμε ας πάει στο http://mikrosfokion.blogspot.gr έχω ένα σεντονάκι άλλο πράγμα!
@Να θυμίσουμε πάντως ότι αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν το σύστημα θα ήταν παράνομες.
@ Από εδώ να πούμε ότι μνημονιακή πολιτική σημαίνει ακραία βάρβαρη πολιτική για τους εργαζόμενους, ανύπαρκτη ασφάλεια, παιδεία, υγεία, ελευθερία, φιλοδώρημα αντί σύνταξης, ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, παραίτηση από την εθνική κυριαρχία, μην τα λέω δες γύρω σου τι συμβαίνει… 
Οπότε λέμε όχι στα μνημονιακά, κρυφά ή φανερά κόμματα: ΝΔ, πασοκ σε όλες του τις εκδοχές, δημαρ, ποτάμι, τελεία, κόμμα, λαος, μαύρα μεσάνυχτα (πέρα από το γεγονός ότι δεν στηρίζει κανένα εργατικό δικαίωμα έχει ως στόχο να εξαφανίσει τους Έλληνες που έχουν διαφορετική άποψη, λάτρεις του ναζισμού).
@Επίσης να ξέρουμε ότι ο συριζα δεν είναι σύριζα, και μην τρομάξεις παραπλανημένε της προπαγάνδας, δεν είναι καν αριστερά, μην φοβάσαι λοιπόν δεν θα σου πάρει το σπίτι που σου έχει πάρει η τράπεζα.
@Και φυσικά μαυρίζουμε όλους τους άχρηστους, και όλους όσους έχουν ένσημα στην βουλή… Τουλάχιστον αν τελικώς και οι νέοι αποδειχθούν ίδιοι να έχουμε συνεισφέρει στην αναδιανομή του βουλευτικού πλούτου!!!
@Εξαίρεση ο Ψαριανός. Και ο Γιακουμάτος. Τέτοιες αξίες τις θέλεις να κοσμούν τις σατιρικές στήλες.

(Το κείμενο αυτό δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)
Μικρός Φωκίων