Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Θα βρέξει χρήμα.

Tην χειρότερη ώρα αποφάσισε ο Αντώνης Σαμαράς να προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Γιατί λίγο μετά τις εκλογές, θα βρέξει χρήμα. Μόλις ανακοινωθεί το exit-poll, κατά τις επτά η ώρα το βράδυ της Κυριακής, η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα θα ανοίξει το πορτοφόλι της και θα μοιράσει ζεστά ευρώ. Γύρω στο 1,1 τρις ευρώ. Λες και περίμεναν να φύγει ο Αντώνης Σαμαράς για να μοιράσουν το χρήμα. Όσο διαπραγματευόταν ο Αντώνης Σαμαράς, η στρόφιγγα ήταν κλειστή. Μαλακί@ διαπραγμάτευση έκανε.

Μάλιστα από ότι φαίνεται, τους ευρωπαίους τραπεζίτες τους πιάσαμε κορόιδο αφού, όπως τόνισε και ο Αντώνης Σαμαράς, θα τους δίνουμε κάτι κѠλ⓪χαρτα που ονομάζονται ομόλογα και αυτοί...
θα μας δίνουν ζεστό χρήμα.

Το οποίο βέβαια δεν θα το διαχειριστεί ο Αντώνης Σαμαράς, γιατί θα έχει πάει σπίτι του. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα το πάρει το χρήμα. Τόσο κόπο έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, τόσα μπινελίκια έχει φάει. Και έρχεται ο Σύριζα και τα βρίσκει όλα έτοιμα. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς τα έχει ετοιμάσει όλα. Ακόμα και ο Αλέφαντος να γινόταν πρωθυπουργός, η Ελλάδα θα χ€ζόταν στο χρήμα. Όλα έχουν δρομολογηθεί από τον Αντώνη Σαμαρά και την Ν.Δ.

Βέβαια ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ούτε ευρώ γιατί την ώρα που θα αρχίσει να βρέχει χρήμα, αυτός θα κρατάει ομπρέλα, οπότε δεν θα βρέξει ούτε σταγόνα χρήματος πάνω από τα κεφάλια μας.  Αντίθετα, ο Αντώνης Σαμαράς, όταν βρέχει δεν κρατάει ποτέ ομπρέλα. Είτε βρέχει φασιστίλα, είτε βρέχει μαλ@κίτιδα, ο Αντώνης Σαμαράς στέκεται με το κεφάλι ψηλά για να μην χάσει καμιά σταγόνα.

Γιαυτό αν ξαφνικά τις επόμενες μέρες, εκεί που περπατάς αμέριμνος στον δρόμο, αρχίσει να βρέχει χρήμα, δες δεξιά και αριστερά μήπως παρατηρήσεις κανένας Συριζαίο με ανοικτή ομπρέλα. Και αν τον δεις, τρέξε να του την κλείσεις. Κρίμα είναι τόσο χρήμα να το χαρούν οι ομπρέλες και όχι οι Συριζαίοι.