Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Έφυγε κι άφησε πίσω του συντρίμια

Έξαλλος είναι ο Αντώνης Σαμαράς με τους συνεργάτες του, αφού, όπως πληροφορήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, ο Φαήλος Κρανιδιώτης ξέχασε να πάρει μαζί του φεύγοντας από το Μέγαρο Μαξίμου το καπάκι από μία τουαλέτα του δευτέρου ορόφου.

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Αντώνης Σαμαράς, που χθες αρνήθηκε να παραδώσει ο ίδιος στον Αλέξη Τσίπρα κι έστειλε το Γραμματέα του, είχε δώσει εντολή να μην αφήσουν ούτε πόμολο στις πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου και να βάλουν φωτιά...
στα καφάο του ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου αμπαρωμένη με αλυσίδες μαζί με ένα σημείωμα που έγραφε ότι τα κλειδιά είναι θαμμένα κάπου στον κήπο, ενώ στην πίσω σελίδα ήταν γραμμένο το εξής: "Αλέξη, φεύγω. Φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμια, κομμουνιστές και θρασίμια. Φεύγω, τώρα φεύγω. ΥΓ: Τα κοινόχρηστα του Δεκεμβρίου είναι απλήρωτα."

Σύμφωνα με μαρτυρίες συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, το χρηματοκιβώτιο του Μεγάρου Μαξίμου βρέθηκε άδειο κι οι σκληροί δίσκοι από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές είχαν κάνει φτερά, ενώ στον τοίχο ήταν γραμμένη με γαλάζιο σπρέυ η φράση "Ελάτε να τα πάρετε".

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας μπαίνοντας στο πρωθυπουργικό γραφείο βρήκε δεμένο με λουρί τον Γιώργο Μουρούτη, ο οποίος γάβγιζε σαν λυσσασμένος και δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει την πρωθυπουργική καρέκλα για να μην χαλάσει το σχήμα από τον κώλο του αφεντικού του που έχει πάρει τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Όπως ήταν φυσικό, όλα τα παραπάνω ανάγκασαν το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα να απευθύνει κάλεσμα στον ελληνικό λαό, ώστε το Μέγαρο Μαξίμου να εξοπλιστεί πλήρως και η νέα κυβέρνηση να πέσει αμέσως με τα μούτρα στη μάσα.

Το κάλεσμα, όπως κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μέσω του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού, Χάρη Ζάβαλου, έχει ως εξής:

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Χρειαζόμαστε άμεσα τα παρακάτω υλικά, διότι λόγω αποχώρησης της προηγούμενης κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, ξήλωσαν μέχρι και τις πρίζες.

-Σαπούνι χεριών γιατί τα ‘πλενε ο Μπαλτάκος κάθε 3 δευτερόλεπτα, αφού είχε κι αυτός καθαρά χέρια σαν τον Μιχαλολιάκο.
-Χαρτί υγείας γιατί ήρθε η Βούλτεψη με νταλίκα και φόρτωσε από το Μέγαρο 85 ντουζίνες Σόφτεξ μαλακό για να τα ρίξει στην μαύρη αγορά μόλις παρουσιαστεί έλλειψη.
-Λάμπες για το κτίριο γιατί δεν άφησαν ούτε ντουί.
-Σωληνώσεις νερού και αποχέτευσης γιατί ξεκόλλησαν μέχρι και τους ρουμπινέδες από τους νιπτήρες.
-Χλωροτάπητα για τον περιβάλλοντα χώρο γιατί το κάπνισε όλο ο Αντώνης μπας και χαλαρώσει.
-Χρώμα / ασβέστη / κόλλα για τους αρμούς στα πλακάκια γιατί τα σνίφαρε όλα το κοκάκι ο Γεωργιάδης.
-Κουφώματα και παντζούρια γιατί καλύτερα να τα πάρει ο γύφτος που περνάει απ’ έξω παρά τα κουμμούνια που θα μπουν μέσα.

Όποιος μπορεί ας κατέβει.

by Χάρης Ζάβαλος & To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Διαβάζω ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει παραδώσει ούτε τους κωδικούς από τον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο τουίτερ. Γελοίος ως το τέλος.)