Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Για το γ@μѠτ⓪, ρε γ@μѠτ⓪!..

Τ΄άκουσα και αυτό. Ότι η δημοσκοπική υστέρηση της Ν.Δ. είναι προϊόν τρομοκρατίας, φόβου και προπαγάνδας, ενώ οι δημοσκοπήσεις είναι μαγειρεμένες σε βάρος της. Ναι, το άκουσα! Από επίσημα νεοδημοκρατικά χείλη. Από ποιον; Δεν έχει σημασία. Δεν έχει σημασία  π ι α.

Άκουσα και το άλλο. Ότι μες το Σάββατο και την Κυριακή η Ν.Δ. θα καλύψει τη διαφορά και θα κερδίσει τις εκλογές. Και αυτό επίσης από επίσημα χείλη...
το άκουσα. Από ποιον; Δεν έχει σημασία. Δεν έχει σημασία  π ι α.

Η Δευτέρα έχει ήδη ξημερώσει. Κι έχει αργήσει πάρα πολύ να ξημερώσει αυτή η Δευτέρα. Τόσο που οι δυο μέρες που ακόμα απομένουν δεν λένε τίποτε μπρος στο χρόνο που χάσαμε περιμένοντας. Πληρώνοντας Βορίδηδες, Αδώνηδες, Πλεύρηδες και Σαμαράδες. Ντινόπουλους, Βούλτεψες, Γιακουμάτους…

Ας είναι… Τώρα πάει. Τώρα πρέπει να πάμε μπρος. Ας μείνει το χθες στο χθες και ας πάει το αύριο στο αύριο.

Δεν λέω να τους χαριστούμε. Αν το χθες δεν μπορεί να δει το αύριο, αυτό δεν σημαίνει ότι και το αύριο δεν μπορεί να δει το χθες! Αλλά να πάμε μπρος.

Όσο για την αυτοδυναμία που τόσο σας καίει, ούτε αυτή έχει και τόση σημασία. Ούτε καν σε ό,τι αφορά τους δανειστές. Κι αν με νοιάζει αυτή, είναι για το γ@μѠτ⓪, ρε γ@μѠτ⓪!..

Από Sotos