Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Κατήγγειλαν το ΣΥΡΙΖΑ για σατιρική ανάρτηση σε ιστοσελίδα

Για «αθλιότητα» κατήγγειλε το ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κόμμα της συμπολίτευσης για ένα ευθυμογράφημα στο οποίο αναφέρεται πως ένας από τους πίνακες ζωγραφικής στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε σκισμένος. Σημειώνεται πως στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης επισημαίνεται ότι τα γραφόμενα «αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο την σάτιρα».

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ προφανώς δεν αντιλήφθηκε ότι το κείμενο είναι σατιρικό και εξέδωσε την εξής ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση:...

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους.

Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας “η Ελλάς Ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί.

Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο».

Μπορείτε να δείτε την επίμαχη ανάρτηση του protagon.gr πατώντας εδώ και το διευκρινιστικό κείμενο εδώ.

Από το koutipandoras