Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Σεξ και βία με Νέα Δημοκρατία

Με πολλά απειλητικά τηλεοπτικά σποτ για το μέλλον της Ελλάδας και μια σεξουαλική διαρροή, συνεχίζει την προεκλογική της καμπάνια η Νέα Δημοκρατιά.

Το βίντεο της ΝΔ με τον Καζαμία καταστροφής μέχρι το Πάσχα σήκωσε την τρίχα του νοικοκυραίου, ενώ έκανε ακόμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο να αγανακτήσει μπας και σηκώσει λίγο τα πεθαμένα νούμερα...
του δελτίου ειδήσεών του.

Την ίδια στιγμή ένας άνθρωπος της ΝΔ διέρρευσε στο διαδίκτυο μια πρόβα προεκλογικού βίντεο του Αντώνη Σαμαρά από τις εκλογές του 2012 στην οποία δηλώνει πότε είναι η καλύτερη ώρα για σεξ.

Το τάιμινγκ είναι κάτι που καθορίζει σχεδόν τα πάντα. Αυτό τόνισαν πολλοί όταν είδαν τον χαλαρό Αντώνη να μιλάει έτσι ξεχαρβάλωτα αντί να παριστάνει τον βαρύμαγκα, σημειώνοντας ότι φάνηκε πιο άμεσος και ανθρώπινος στους ψηφοφόρους του.

Το κακό είναι πως η διαπίστωση τους είναι εντελώς λανθασμένη. Στην πραγματικότητα, το 2012 ο Αντώνης Σαμαράς έκανε για τελευταία φορά σεξ. Μετά έπεσε σε αυστηρή νηστεία επειδή έκανε τάμα στην Παναγιά της Τήνου να μείνει @γάϻητ⓪ς για τη σωτηρία της Ελλάδας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το τελευταίο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ πριν την Κυριακή των εκλογών θα συνδυάζει σεξ, απειλή και μισογυνισμό.

Θα προβάλλει μια γυναίκα που γνωρίζει σε ένα μπαρ έναν ΣΥΡΙΖΑίο, τού κάθεται χωρίς προφυλακτικό, γκαστρώνεται, αυτός την παρατάει, και μετά ένας ΟΝΝΕΔίτης με πουλόβερ και πουκάμισο την παντρεύεται, βαφτίζει το παιδί Αντώνη και μόλις μπει στο πανεπιστήμιο πάνε εκδρομές στην Μύκονοοοοοοο.

Έγραψε ο Πολύφημος