Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Μια (νέα) Δημοκρατία με…. ψείρες – φούντες ποταμίσιες και ψαριανές

Σχόλιο του Μάκη Γεωργιάδη

Θα γίνει σε περίπτωση που εκλέξουν πρόεδρο; Θα αναγκαστούν να δώσουν υπουργεία σε ψαριανούς και χρυσαυγίτες; Καλύτερα να μην το σκεφτόμαστε ούτε σαν σενάριο…..

Για να μη γίνει αυτό η λύση δυστυχώς είναι μία. Στις 29 του μήνα ο λαός στους δρόμους να ακυρώσει όλα τα σχέδια της φαυλοκρατίας και...
των αδίστακτων ασύδοτων ακροδεξιών που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο λαός στους δρόμους και ο ξεσηκωμός για να πέσουν ειτέλους Σαμαράς και Βενιζέλος δεν είναι μια λύση που ρίχνει νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ όσο κι αν αυτά τα φαινόμενα είναι και έτσι.

Είναι η στοιχειώδης υποχρέωση της Αριστεράς που σέβεται τον εαυτό της και η μοναδικη ασπίδα που μπορεί να προβάλλει αυτή τη στιγμη για να μη ζησουμε και χειρότερα. Αυτό ας το σκεφτύν κάθε είδους επιτελεία…

Αξίζει να σημειωθεί ότι δυνάμεις τις αντικαπιταλιστικής Αριστεράς  έχουν τονίσει την αναγκαιότητα μαζικής παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα με τις διεκδικήσεις του και το πολιτικό αίτημα της ανατροπής στο προσκήνιο, η μαζική κινητοποίηση για τον αναγκαίο παλλαϊκό – πανεργατικό ξεσηκωμό.

Από mao