Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Καταστήματα «Εξαγοράζω με χρυσό»

Τον χρυσό θα τον έπαιρνε ο Χαϊκάληςαπό κατάστημα «Εξαγοράζω με χρυσό».
Eγινε καταπληκτικό ρεπορτάζ για τις καταγγελίες Χαϊκάλη, σας δίνουμε τι ψαρέψαμε και βγάλτε εσείς άκρη. Διαδώστε, που λένε στο Διαδίκτυο:
  1. Πάμε για αναβολή της δεύτερης ψηφοφορίας γιατί πώς να γίνει κάτι τέτοιο μέσα σε αυτό το κλίμα. Η αναβολή θα διαρκέσει μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Αρα μπορεί να μείνει Πρόεδρος δύο χρόνια ακόμα ο Παπούλιας και πρωθυπουργός ο Σαμαράς.
  2. Σήμερα θα γίνει διαμαρτυρία 25 βουλευτών όλων των κομμάτων ότι δεν έγινε πρόταση εξαγοράς τους.
  3. Θα διαμαρτυρηθούν γιατί δεν έγινε κίνηση δωροδοκίας τους, χωρίς οι μεσάζοντες να ξέρουν...
    αν θα την αποδεχθούν ή όχι.
  4. Στη Νέα Δημοκρατία έπεσαν από τα σύννεφα ότι γίνονται τέτοια πράγματα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί.
  5. Ο Τζέιμς Μποντ ζήτησε από τους Ανεξάρτητους Ελληνες το ρολόι-κάμερα του Παύλου Χαϊκάλη με το οποίο κατέγραφε τις συναντήσεις του με τον μεσάζοντα.
  6. Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε κατηγορηματικά ότι τους ψεκάζουν ευρώ και ανθίστανται οι βουλευτές τους.
  7. Το βίντεο με τον μεσάζοντα θα μεταδοθεί την Τρίτη από το «Τσαντίρι» του Λαζόπουλου και θα γίνει της Τρίτης.
  8. Η δωροδοκία ήταν του τύπου 20%-80%. Δηλαδή 20% θα ήταν σε μετρητά και 80% σε χρυσό.
  9. Τον χρυσό θα τον έπαιρνε ο Χαϊκάλης από κατάστημα «Εξαγοράζω με χρυσό».
Συνάντηση Μητσοτάκη - Μέρκελ στο Βερολίνο!
           
Στη συνάντηση Παπούλια - Μητσοτάκη έγινε εκτενής συζήτηση για το «Dancing with the stars» που παρακολουθούν φανατικά και οι δύο.
   
♦ Η χθεσινή συνάντηση μεταξύ Κάρολου Παπούλια - Κώστα Μητσοτάκη είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ. Συνολικά 180 ετών!
♦ Ετών 85 ο Παπούλιας, συν 95 ετών ο Μητσοτάκης, να ο μαγικός αριθμός 180!
♦ Συγκεντρώνουν μόνο οι δύο δηλαδή άνετα τον αριθμό 180 που χρειάζεται για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
♦ Μπράβο, βρε Μητσοτάκαρε! Την ώρα που άλλοι, ας πούμε ο Κωστάκης, δεν ανοίγουν καν το στόμα τους και να κάνουν ένα βήμα, εσύ συναντήθηκες χθες με τον Παπούλια, προχθές με τον Καμμένο και αύριο -κρατηθείτε- πας στο Βερολίνο να συναντήσεις τη Μέρκελ.
♦ Και δεν σταματάς εκεί. Τη Δευτέρα πας στη Νέα Υόρκη να δεις και τη Λαγκάρντ!
♦ Πώς να μη σου πω όχι μόνο ένα, αλλά χίλια μπράβο σου. Μπράβο. Μπράβο. Και ξανά μπράβο, Κώστα. Σε αδικούσαμε τόσα χρόνια και τόσους αιώνες!
♦ Παρεμπιπτόντως, συζητήθηκε επί μακρόν και το θέμα Χαϊκάλη, όπου ο επίτιμος πρόεδρος διαφώνησε κάθετα με τις κινήσεις του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ. και τόνισε ότι ο ίδιος θα έπραττε με άλλον τρόπο.

Δεν είμαι ζητιάνος. Δώστε μας 180

♦ Κυρίες και κύριοι βουλευτές, δεν είμαι ζητιάνο. Δεν με ξέρετε προσωπικά γιατί σπάνια πατάω το πόδι μου στη Βουλή. Με δείχνει όμως κάθε μέρα η ντηλεόρασις στα δελτία και με έχετε δει στον κύριο Πρετεντέρη που είναι φίλο μου και του λέω κι εγώ πολύ καλά λόγια όταν μπορώ για να γίνεται στοχοποίηση, κυρίες και κύριοι καλιέ.
♦ Βοηθήστε με, καλιέ. Ενα μόνο ψήφο θέλω. Οχι δύο γιατί είναι άκυρο και δεν θα το λάβει υπόψη ο κύριος Τζιαμτζής να το μετρήσε για 180 βγάλει Πρόεδρο.
♦ Λυπηθείτε με, καλιέ. Αν δεν πάρω 180 ψήφους θα γίνουν εκλογές και θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑΣ και θα πέσουν πάνω να μας φάνε κορκόδειλοι, πιράνχας, ο Κινγκ Κονγκ, ο Δραγασάκης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Λάτση και η Ραχήλ Μακρή, που είδατε πώς μύριζε το παλτό της ο κύριος Ψαριανός στη Βουλή.
♦ Βοηθήστε με, καλιέ. Μην ακούτε κύριο Χαϊκάλη που λέει ότι δίνουνε 3.000.000 ευρώ, καλιέ. Θα του κάνουμε μήνυση, καλιέ, και στην κυρία Ξουλίδου, καλιέ. Η κυρία Βούλτεψη δίπλα μού δίνει μόνο μία ωραιότατη τσατσάρα και όχι εκατομμύρια ευρώ και βλέπετε πόσο τίμιοι είμαστε, καλιέ.
♦ Κυρίες και κύριοι, έχω τρία άρρωστα παιδιά, Αδωνι, Μάκη Γιακουμάτο, Μάκη Βορίδη, και πρέπει να τα πάω σε νοσοκομείο στις Βρυξέλλες, καλιέ, να τα σώσω και να σωθώ κι εγώ και να σωθεί και ο κύριος Βενιζέλος και να σωθεί και το ευρώ.

Ο Μελάς στη 2η ψηφοφορία, 32% υπέρ Δήμα!
  • Λοιπόν, κύριε Μελά, γίνατε πρόσωπο της χρονιάς για το περίφημο 20%-80%.
  • Είναι απλά τα πράγματα, κύριε Λουκέτο. Μην μπερδευόμαστε. Είχα πει εξ αρχής ότι θα ψηφίσω κατά 80% τον Σταύρο Δήμα. Οι δημοσιογράφοι όμως το εξέλαβαν ότι θα ψηφίσω 100% τον κύριο Δήμα. Γι’ αυτό στην πρώτη ψηφοφορία ψήφισα 20% υπέρ του «παρών» για να έχουμε 100%-20%=80% προς τη θετική πλευρά. Τα εξηγώ όσο πιο απλά γίνεται.
  • Και σας ευχαριστώ γι’ αυτό. Οι επόμενες κινήσεις σας;
  • Στη δεύτερη ψηφοφορία θα ψηφίσω προς τη θετική κατεύθυνση, την αντίθετη δηλαδή της αρνητικής, με ποσοστό 32% τον κ. Δήμα για να δείξω ότι τάσσομαι στο πλευρό του, δηλαδή 38%-20% που ήταν η αρνητική πλευρά ίσον 18% και μας απομένουν άλλα 62% που είχα δηλώσει ότι θα ψηφίσω κατά 80% υπέρ της υποψηφιότητας Δήμα, ενώ αν ήταν 100%, υπολείπονταν 82%. Τα εξηγώ όσο πιο απλά γίνεται.
  • Ασφαλώς κάποιοι δεν κατανόησαν επαρκώς τη σκέψη σας και έγινε αυτό το μπάχαλο.
  • Κατά 80% έχετε δίκιο γι’ αυτό που λέτε και κινείται στη θετική κατεύθυνση, το άλλο όμως 20% είναι προς την αρνητική κατεύθυνση. Τα εξηγώ όσο πιο απλά γίνεται.
  • Για τις καταγγελίες Χαϊκάλη τι έχετε να πείτε;
  • Επεσα 20% από τα σύννεφα. Νομίζω όμως ότι ο συνάδελφος κατά 80% είναι προς την αρνητική κατεύθυνση που δεν τα πήρε. Τα εξηγώ όσο πιο απλά γίνεται.
  • Σας ευχαριστώ κι εγώ κατά 80% προς τη θετική κατεύθυνση.
 Λάκης Μπέλλος από efsyn