Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Πρόεδρος της Τρομοκρατίας

Μπορεί όμως να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας
με την τρίτη ψηφοφορία. Πρόεδρος-Δημοκρατία,
ίσον τίποτα στην Ελλάδα. Του αξίζει η θέση
O Στουρνάρας έπιασε δουλειά: Μειώνεται η ρευστότητα στην αγορά. Μόνο η μπιπ τους δεν μειώνεται με τίποτα.

♦ Σε άλλη χώρα, γι’ αυτό το τρομοκρατικό που είπε, θα πήγαινε σούμπιτος μέσα. Σαν τον Κρητικό υδραυλικό που κατηγορήθηκε πριν από τις εκλογές ότι διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις για το νόμισμα.

♦ Με τόση τρομοκρατία που έχει πέσει, λογικό είναι να εκλεγεί Πρόεδρος της Τρομοκρατίας.

♦ Ο Τσίπρας να μη φωνάζει για το στουρνάρι. Πρόσφατη είναι η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε με τους δυο τους να έχουν σκάσει στα γέλια...
στην ΤτΕ. Γκουγκλ.

♦ Ο Ευαγγελάτος, για να ενισχύσει το κλίμα τρομοκρατίας στην εκπομπή του Πρετεντέρη, κουβάλησε μαζί του και το κλασικό μπαζούκας.

♦ Ανεβαίνει συνέχεια η Ν.Δ. Είναι αυτή τη στιγμή 1% πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

♦ Παρανόηση έγινε με τη Βούλτεψη. Εννοούσε ότι αν γίνουν εκλογές, θα προκληθεί πανικός και θα κλείσουν όλα τα κομμωτήρια. Αυτό είναι το πιστωτικό γεγονός.

♦ Μέχρι τώρα είχαμε πέντ'-έξι δήθεν αμφίβολους ανεξάρτητους. Τώρα λένε ότι θα τηρήσουν την ίδια στάση στις προεδρικές. Το προεδρικοκολλητό. Κολλητοί της Προεδρίας, δηλαδή.

♦ Καλπασμός αυτήν τη στιγμή της Ν.Δ. Ισοφάρισε τον ΣΥΡΙΖΑ!

♦ Επάγγελμα Κουβέλης. Με ποσοστό 0,4%, δύο χρόνια διαπραγματεύεται επί μήνες με τον κάθε απίθανο. Μόνο με τον εαυτό του δεν έχει διαπραγματευτεί. Ο πιο σοβαρός λόγος να γίνουν βουλευτικές είναι να εξαφανιστεί ο υπερκωλοτούμπας.

♦ Μπορεί όμως να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την τρίτη ψηφοφορία. Πρόεδρος-Δημοκρατία, ίσον τίποτα στην Ελλάδα. Του αξίζει η θέση.

♦ Το 'χω γράψει χίλιες φορές. Δεν υπάρχει διάσπαση του ατόμου. Μια φορά το έχει πετύχει η Μαρία Κιουρί. Γιατί γράφεται και ξαναγράφεται ότι διασπάται η ΔΗΜΑΡ για την Προεδρία;

♦ Μάθαμε και το «Μπανκράν» που είπε ο Τσίπρας ότι ετοιμάζει ο Σαμαράς. Πρέπει να 'πιασε κι άλλους 100.000 ψηφοφόρους που μάθαμε αυτήν τη λέξη.

♦ Ο Ψαριανός δεν πήρε ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο. Ενα μπουφάν αμάνικο ζήτησε μόνο, για καθεμία από τις τρεις ψηφοφορίες.

♦ Μέχρι και ο ΑΝΤ1 κατατρομοκρατήθηκε από τις δηλώσεις Στουρνάρα.

♦ Μπούκουρας και Αλεξόπουλος από τα χρυσαύγουλα λογίζονται μετανοηθέντες και βραβεύονται κιόλας για να ψηφίσουν. Το τι κλάμα χαράς έχει να ρίξει ο Μπούκουρας έτσι και βρεθούν οι 180, δεν περιγράφεται.

♦ Κρίσιμες οι συνομιλίες Μοσκοβισί που ήρθε στην Αθήνα και του δικού μας Μοσχαροβισί.

♦ Είναι εκπληκτική η ταχύτητα που ανεβαίνει η Ν.Δ. Στο τελευταίο γκάλοπ, που βλέπω τώρα στην τιβί, η Ν.Δ. προηγείται και από το ΣΥΡΙΖΑ και από τον ΠΑΟΚ.

♦ Βουλευτές να σου πετύχουν. Τους δίνουν το ψηφοδέλτιο σταυρωμένο όπως στις γριές, το κρύβουν στα βυζιά, το βγάζουν και λένε τι γράφει στον Τζαμτζή.

♦ Αυτήν τη στιγμή η Ν.Δ. πέρασε μπροστά κι από το άλογο «Αστραχάν».

♦ Είναι καινούργιο σενάριο Σαμαρά, ότι μειώνεται η ψαλίδα των δύο κομμάτων. Αν μειώνεται κάτι, είναι η ψαλίδα στα μαλλιά της Βούλτεψη.

♦ Μόνο 51,3% έδωσε η «Ανατροπή» στον Δήμα. Λέω λίγο γιατί στον Παπαδήμο σε ανάλογο γκάλοπ έδινε 99.

♦ Παράγουμε περισσότερη τρομοκρατία για την προεδρική εκλογή από όση μπορούμε να καταναλώσουμε.

Λάκης Μπέλλος από efsyn