Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

UEFA: «Ακρως διεφθαρμένο» το φιλικό ΑΕΚ - Παναθηναϊκού!

Στάλθηκε έγγραφο στην ΕΠΟ ότι ο αγώνας ΑΕΚ-Παναθηναϊκού 3-2
ήταν «άκρως διεφθαρμένος» και ζητείται περαιτέρω εξονυχιστική
έρευνα σαν του Καρατζαφέρη | ΙΝΤΙΜΕ
Έντονες διαμαρτυρίες υπάρχουν από την Ασία γιατί έχουν διακοπεί τα ελληνικά πρωταθλήματα και χάνουν εκατομμύρια ευρώ κέρδη από το στοίχημα.
   
Έχουν σταλεί στην ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα αμέτρητα μέιλ κι επιστολές, να μη διανοηθούν και δεν αρχίσουν το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα, γιατί αυτό δεν θα το αντέξουν στη Μαλαισία, την Κορέα, Βόρεια και Νότια, και θα γίνει εξέγερση.
    
Για να ξεχαρμανιάσουν στην Ασία όλοι οι παίκτες του στοιχήματος έπεσαν πάνω στον φιλικό ματς ΑΕΚ - Παναθη­ναϊκου, όπου παίχτηκαν συνολικά 500 εκατ. ευρώ, που αποτελεί στοιχηματικό ρεκόρ...
όλων των εποχών.
    
Μόνο από την Ελλάδα έφτασαν πονταρίσματα 499.000 ευρώ, εκτός από τα ποσά που παίχτηκαν από οφσόρ και δεν συνυπολογίζονται.
    
Τα μαντάτα από την UEFA έφτασαν σήμερα πρωί πρωί. Στάλθηκε έγγραφο στην ΕΠΟ ότι ο αγώνας ΑΕΚ - Παναθηναϊκού 3-2 ήταν «άκρως διεφθαρμένος» και ζητείται περαιτέρω εξονυχιστική έρευνα σαν του Καρατζαφέρη.
    
Πράγματι η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν πολύ πονηρή. Το ΑΕΚάκι της Φούτμπολ Λιγκ με το που ξεκίνησε το ματς πήρε αμπάριζα τον ΠΑΟ της Σούπερ Λιγκ -που μην ξεχνάμε ότι έχει παίξει και τελικό Πρωταθλητριών- και πήγε 2-0 με γκολ των Αραβίδη - Πλατέλλα, στους οποίους είχαν στοιχηματιστεί ότι θα σκοράρουν άλλα 100.000.000 ευρώ.
    
Όλοι λέγαμε ότι ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια θα καταρρεύσει, όμως αυτοί που ήταν μέσα στο κόλπο πόνταραν 1 δισ. ευρώ ότι θα γίνει το σκορ 2-2 και τελικά θα επικρατήσει η ΑΕΚ 3-2. Οπως κι έγινε. Και υπολογίστε πόσα τρισεκατομμύρια βγήκαν κέρδος από αυτό τον φιλικό αγώνα.
    
Άλλοι που έπαιξαν λογικά ότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός 5-0 λόγω της διαφοράς κατηγορίας και του Μπούρμπου, έχασαν τα πάντα και καταστράφηκε η ζωή τους.
    
Παίχτηκαν στα επιμέρους στοιχήματα και τα εξής:
    
•  Έδινε απόδοση 3 ότι θα σηκωθεί ο τρομερά αντικαπνιστής Αλαφούζος και θα φύγει από το μπουθ, αν ο Μελισσανίδης ανάψει πούρο, αλλά έμεινε καρφωμένος στην καρέκλα. Αντίθετα, κάπνισε πούρο και ο πρόεδρος του ΠΑΟ, κάτι που έδινε απόδοση 10.000 και βέβαια κανένας δεν το πέτυχε. Πού να το διανοηθεί;
    
• Έδινε απόδοση 5 ότι τη σέντρα θα την κάνει ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά τελικά δεν εμφανίστηκε, γιατί είχε φέρει στη Θεσσαλονίκη βόλτα τον Ροναλντίνιο.
    
• Τη σέντρα έκανε τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης που προσγειώθηκε με ελικόπτερο μαζι με τον κ. Καραπαπά, κάτι που έδινε απόδοση 50.000, αλλά άντε να το προβλέψεις αυτό το απίστευτο. Το 'πιασε βέβαια μόνο ο Μαρινάκης.
    
Γι' αυτό οι Ασιάτες ζήτησαν επιτακτικά να ξαναρχίσουν κανονικά οι στημένοι αγώνες πρωταθλήματος, γιατί έχουν χάσει τον μπούσουλα.
  
Λάκης Μπέλλος από efsyn