Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Βρωμάει εκλογές… Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ σκοτώνονται μεταξύ τους (Βίντεο)

«Ο Άδωνις μιλάει ως εκπρόσωπος της τρόικας και όχι της Ν.Δ» επιμένει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δ. Καρύδης και παράλληλα προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα υποστηρίζοντας ότι έληξε με τη συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου, χθες το απόγευμα. Αυτά το πρωί στο Mega, στις 11.30 στο ΣΤΑΡ στην εκπομπή U, συνέχισε την κόντρα σε υψηλούς τόνους με τον βουλευτή της Ν.Δ. Ιορ. Τζαμτζή! Λίγο μετά στο ΣΚΑΙ η κόντρα συνεχίστηκε χωρίς έλεος με πρωταγωνιστές την Αφρ. Αλ Σάλεχ και τον Αδ. Γεωργιάδη.

Σε πλήρη αποσυντονισμό η κυβέρνηση όλη την ημέρα στις τηλεοπτικές παρουσίες, στελεχών και εκπροσώπων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ το μόνο...
που διαφαίνεται είναι ότι «σκοτώνονται μεταξύ τους»… Μόνο πολιτική σταθερότητα και ομοψυχία δεν παρουσιάζουν. Μυρίζουν εκλογές...

Οι κλυδωνισμοί στο κυβερνητικό στρατόπεδο από τις δηλώσεις Γεωργιάδη κατά ΠΑΣΟΚ αφορούν και το εσωτερικό της Ν.Δ. όπου διάφορα στελέχη της  κρατούν αποστάσεις και μιλούν για προσωπικές απόψεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, που δεν τους εκπροσωπούν!

«Η αντιπαράθεση μεταξύ βουλευτών, τα όσα υπενθύμισε ο Ευγ. Βενιζέλος για το αντιμνημονιακό, λαϊκιστικό παρελθόν της Ν.Δ. είναι μια εικόνα που διαψεύδει τη βεβαιότητα της κυβέρνησης ότι δεν πάμε σε εκλογές. Βρωμάει εκλογές…» δήλωσε στο Κόντρα24 ο διευθυντής της ΑΥΓΗΣ, Νίκος Φίλης.
Σχολίασε τον αλληλοσπαραγμό των στελεχών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ ως «θέμα επιβίωσης και προσωπικής αυτοσυντήρησης του κ. Βενιζέλου και Σαμαρά, λόγω των εκλογών που έρχονται. Δεν θα πάνε μαζί στις εκλογές. Πρέπει να παίξουν διαφορετικούς ρόλους». Αποδεικνύεται έτσι η αποσταθεροποίηση και αποδιάρθρωση του κυβερνητικού σχήματος.

Προέβλεψε επίσης, ότι το θέατρο της κυβέρνησης θα τελειώσει στις 18 Δεκεμβρίου στη Σύνοδο Κορυφής . Ο προϋπολογισμός έχει δεσμεύσεις σκληρής λιτότητας και για να δοθεί η πιστωτική γραμμή που επιδιώκει ο κ. Σαμαράς απαιτούνται να δεσμευθούν σε παλαιά και νέα σκληρά προαπαιτούμενα μέτρα.

Οι συνιστώσες της Ν.Δ. και τα ρήγματα στη συγκυβέρνηση βαθαίνουν. Ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στη συγκυβέρνηση τα video των αλληλοσπαραγμών της.

Μπρέγιαννη Κατερίνα από avgi