Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δένδιας, ο Κοκκινογιαλούρος

Οιι εκλογές θα γίνουν, κι ας λέει ο Σαμαράς. Και θα γίνουν στις 17 Νοεμβρίου - 24 Νοεμβρίου - 7 Δεκεμβρίου - 14 Δεκεμβρίου - 22 Δεκεμβρίου - 29 Δεκεμβρίου και τζόκερ η 11η Δεκεμβρίου.

Αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία, θα γίνονται συνεχείς εκλογές και τζακ ποτ μέχρι να αναδειχτεί το υπερτυχερό κόμμα.

Ο Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης και πρόωρες εκλογές κι ο Σαμαράς αρχικά δέχτηκε, ζητώντας όμως την παραίτηση...
του ΣΥΡΙΖΑ από τις εκλογές. Αυτό ούτε ο Παπούλιας ήταν δυνατόν να το αποδεχτεί.

Στο 43%, σύμφωνα με γκάλοπ, προκαλεί φόβο η ενδεχόμενη πρωθυπουργία Τσίπρα. Και δεν έχει κάνει ακόμα το καθιερωμένο τρομοκρατικό ντοκιμαντέρ ο ΑΝΤ1.

Είναι φανερό ότι το θέμα με τις εκλογές και τη σύγκληση των αρχηγών έγινε για να μας αποπροσανατολίσει από τα τζακ ποτ του Τζόκερ.

Την Πέμπτη θα παίξω τα νούμερα 1 – 4 – 5 - 13 – 32 και Τζόκερ το μνημόνιο νούμερο 2. Θα είμαι ο μοναδικός υπερτυχερός.

Τα κέρδη του Τζόκερ θα δοθούν σε 100 δόσεις.

Αλλά και τι είναι 17 εκατ.; Τόσα και περισσότερα πουλήθηκε ο Μήτρογλου για να παίξει στη Φούλαμ ένα 90λεπτο. Κώστα, κόλλησέ το απόψε το γκολάκι στη Γιούβε!

Τα νέα της Αμφίπολης: Τίποτα. Νέκρα ο τάφος.

Τα νέα του Μητσάρα: Τίποτα. Δύο είναι οι πιθανότητες, σύμφωνα με έγκυρα σάιτ. Ή ζει ή δεν ζει. Θα το μάθουμε από την «εκπρόσωπο Μητσάρα», Αγγελική Νικολούλη.

Ευτυχώς που βγαίνουν τα ΜΑΤ τις Κυριακές και περιφρουρούν τα μαγαζιά. Αγοράστηκαν 2.870 κλομπ.

Ο Σαμαράς είπε το εκπληκτικό επιχείρημα ότι δεν θα γίνουν εκλογές, γιατί δεν το θέλουν οι ξένες αγορές. Μα, αυτές δεν θέλουν ποτέ εκλογές. Θέλουν τον ίδιο πρωθυπουργό που υπακούει συνεχώς. Είχαμε 342 αυτοκτονίες από αυτή τη δήλωση στη Βόρεια Κορέα.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα επιτεθεί προεκλογικά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά περισσότερο κατά των τραπεζών. Ζήτησε κιόλας να επωμιστούν και οι τράπεζες το βάρος της κρίσης. Ηδη δίνει μπόνους-κούρεμα 30% στους δανειολήπτες, που μπορεί να φτάσει το 130% μέχρι τις εκλογές.

Στον ρόλο του Λαφαζάνη ο Δένδιας.

Βέβαια, αυτές δεν είναι αποφάσεις ούτε της κυβέρνησης και κυρίως ούτε των δανειστών. Αλλά έτσι του κατέβηκε του Δένδια και το αμόλησε. Ερχονται εκλογές είπαμε.

Κι επειδή το θέμα αφορά τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια, ο Δένδιας ξεπέρασε τον Μαυρογιαλούρο. Εχουμε πλέον τον Κοκκινογιαλούρο.

Λάκης Μπέλλος από efsyn