Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Βουλευτής ΑΝΕΛΛ: "Μου πρότειναν χρηματισμό για να ψηφίσω πρόεδρο" (15 λεπτο Βίντεο)

Σάλος προκλήθηκε από την δήλωση που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή η βουλευτής των ΑΝΕΛΛ Σ. Ξουλίδου.  «Γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω πρόεδρο Δημοκρατίας», είπε στην εκπομπή του Ακη Παυλόπουλου στο blu sky για να ρθει καπάκι και ο Πάνος Καμμένος στο «ΚΟΝΤΡΑ» για να επιβεβαιώσει το στέλεχος του και να γίνει ποιο σαφής για την υπόθεση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του το στέλεχος του κόμματος του τον ενημέρωσε αμέσως όταν στέλεχος της Ν.Δ προσπάθησε να την χρηματίσει.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ ενημέρωσε άμεσα στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Τσίπρα, Νίκο Παππά, καθώς και τις διωκτικές αρχές...
για να υπάρξει μεθόδευση ώστε να συλληφθεί «με την γίδα στην πλάτη», όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτός που πρότεινε τον χρηματισμό. Τα στοιχεία του είναι γνωστά, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛΛ. Πρόκειται για πρόεδρο Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ .  «συνεργάτης δυο υπουργών του στενού περιβάλλοντος του κ. πρωθυπουργού».

Το συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη πριν περίπου δυο μήνες έρχεται τώρα στην δημοσιότητα γιατί απέτυχε η προσπάθεια που υπήρξε να συλληφθεί στα πράσα «και να οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη».

Δεν ξέρουμε τι απ’ αυτά αληθεύει αλλά με την απλή λογική ρωτάμε: Είναι τόσο άσχετος ο Πάνος Καμμένος ώστε να πιστεύει ότι καταγγέλλοντας ένα τέτοιο περιστατικό στην ελληνική αστυνομία αυτή θα ενεργούσε ώστε να συλλάβει τον δράστη;