Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

«Πρέπει οι δικαστές να σταματήσουν να υποκύπτουν στις απαιτήσεις του ΤΑΙΠΕΔ και του ομίλου Λάτση»

Ο Πάνος Τότσικας απο την Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού μιλά στο Κόκκινο για τις εξελίξεις στη συμφωνία ξεπουλήματος του Ελληνικού απο το ΤΑΙΠΕΔ στη Lamda Development. 

«Αποδεικνύεται απο τον ίδιο το κρατικό μηχανισμό πως βρίσκεται στον αέρα η συμφωνία ξεπουλήματος του Ελληνικού στη Lamda Development (συμφερόντων Λάτση)» σχολίασε...
στο Κόκκινο ο Πάνος Τότσικας για την απόφαση του ΄Ζ κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Τόνισε πως πρόκειται για καραμπινάτη παρανομία σε σχέση με τη διαδικασία της πώλησης του Ελληνικού και κάλεσε το Ελεγκτικό Συνέδριο που αναμένεται να συνεδριάσει σε δεύτερο βαθμό να σταματήσει τον διαγωνισμό.

Χαρακτήρισε υπερτοπικής σημασίας την ανάγκη δημιουργίας ενός μητροπολιτικού πάρκου στο χώρο του πρώην αεροδρομίου με ελάχιστο -όπως δήλωσε- κόστος.

«Θέλουν να επιβάλλουν στη περιοχή ένα κερδοσκοπικό χαρακτήρα με δραστηριότητες που δεν έχει ανάγκη η κοινωνία» πρόσθεσε.

Η Επιτροπή για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού διοργανώνει σχετική συνέντευξη τύπου τη Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 12.00 στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ, Νίκης 4, Σύνταγμα - See more at: