Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΤΑΜΙ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διεθνης διασυρμός της Ελλαδας απο σκανδαλο με ΜΚΟ! Αποφαση – κόλαφος του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

Ο μάγκας γραφίστας που τάπωσε τον Θεοδωράκη με την αποκάλυψη του Ολυμπία για το σκανδαλο με την ΜΚΟ.
Απο το 47′ και μετά. Αλλάζει 10 χρώματα. Απολαύστε το.

Από olympia

ΠΟΤΑΜΙ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διεθνης διασυρμός της Ελλαδας απο σκανδαλο με ΜΚΟ! Αποφαση – κόλαφος του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου. 
Μεγαλοστέλεχος του Ποταμιού και προσωπική φίλη του Σταύρου Θεοδωράκη, έστησε ΜΚΟ τις αμαρτωλές ημέρες των Παπανδρέου – Ρόντος και ροκάνισε τα κοινοτικά κονδύλια.

Το αποτέλεσμα; Να διασυρθεί η Ελλαδα για άλλη μια φορα στο Ευρωπαϊκό δικαστηριο, όπως στην περίπτωση του “καλαμποκιού” και να κληθεί η ΜΚΟ να επιστρέψει επιδοτήσεις ΑΝΩ ΤΟΥ… ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ!

Υπάρχει όμως ένα “προβληματακι”...
Η ΜΚΟ “μπουμπουνισε” οπως λέμε στην πιάτσα, το 2011!
Η φρίκη; Η ενασχόληση της ΜΚΟ είχε ως “αντικείμενο” (διότι έτσι βλέπουν τους ανθρώπους, ως αντικείμενα πλουτισμού) τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες.
Η δυσωδία; Ενώ η αποφαση του δικαστηρίου ειναι τελεσίδικη, ΟΥΔΕΙΣ εκ των ΜΜ”Ε” της διαπλοκής ενημέρωσε τους πολίτες.

Αντί δηλαδη ο Θεοδωρακης να πει “Ξέρετε, την διαγράφω αμέσως”, φρόντισαν να κουκουλώσουν την υποθεση. Διότι οι δεσμοί τους ειναι στενοί και παλαιοτεροι του κόμματος της διαπλοκής.
Τα στοιχεια ειναι στην διάθεση του Ολυμπια για οποίο μέσο θελήσει να σπάσει την ομερτά των διεφθαρμένων στο Μπομπολισταν. Ειδ’ άλλως θα τα δημοσιεύσουμε εμείς με όλη την ντροπιαστική αλληλογραφία και αλλα στοιχεια. 
Από olympia

Αυτο ειναι το στέλεχος του Ποταμιού που εμπλέκεται στην αμαρτωλή ΜΚΟ. Ποταμι το θράσος και η ΝΤΡΟΠΗ για την αποσιώπηση. 
Η ομερτά των ΜΜ”Ε” έθαψε το σκανδαλο. Στο βιογραφικό της κυρίας δεν αναφέρεται πουθενά αυτη η δραστηριότητα της. Ειναι το βιογραφικό το οποίο κοινοποίησε στον Ελληνικο λαό για να πάρει την ψήφο του.
  
Την υποθεση την αποκάλυψε το Ολυμπια και δεν εχει προβληθεί απο κανενα ΜΜ”Ε”. Ουτε καν “φιλοευρωπαϊκό” που κόπτεται για την παραμονή της χώρας στο Ευρώ.

Από olympia