Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Έβρεξε προβλήματα σε Αττική και Τρίπολη

ptsiaras
ptsiaras


Φωτογραφία από το Ίλιον
Tουλάχιστον 100 κλήσεις για βοήθεια έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, από το μεσημέρι, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην Αττική. Οι κλήσεις από όλο το λεκανοπέδιο αφορούν κυρίως σε αντλήσεις υδάτων, απομακρύνσεις αντικειμένων και κοπές δέντρων κυρίως σε Πειραιά, Νίκαια, Κερατσίνι, Καματερό και Μενίδι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι κλήσεις για βοήθεια αυξάνονται συνεχώς.

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση σημειώθηκαν επίσης στην Τρίπολη και...
στην περιοχή της Σκυρίτιδας.

Λόγω της καταιγίδας που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην Τρίπολη, ήταν η αιτία να προκληθεί καθίζηση στην περιφερειακή οδό της πόλης, σε σημείο που το προηγούμενο διάστημα γίνονταν έργα, με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο να πέσει μέσα στο χαντάκι που δημιουργήθηκε, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί η οδηγός. Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε, ενώ έσπευσε συνεργείο της ΔΕΥΑ Τρίπολης και άνδρες της Τροχαίας, προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Επίσης στην περιοχή της Σκυρίτιδας και μεταξύ των χωριών Κερασιά - Βλαχοκερασιά, από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν, έπεσαν κλαδιά δένδρων, τόσο στο οδόστρωμα, όσο και πάνω σε κολώνες της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να σημειωθεί διακοπή ρεύματος.

Τέλος, σε διάφορα σημεία της Τρίπολης, εξαιτίας των σκουπιδιών που βρίσκονται στο δρόμο επί περίπου δύο μήνες, τα νερά της καταιγίδας μετέφεραν σκουπίδια και έφραξαν πολλά φρεάτια.

Σημερινή φωτογραφία από το Ίλιον
Σε ποτάμια μετατράπηκαν για μια ακόμα φορά οι δρόμοι (Φωτογραφία από Αττική)
Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι ισχυρές κατά τόπους στα βόρεια και τα ανατολικά. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Ανεμοι: στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και σταδιακά από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με τάση ενίσχυσης.

Θερμοκρασία: σε πτώση.

Newsroom Enet, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Από enet

Φωτογραφίες από την κακοκαιρία...

Στην Νικαια το ποταμι 95%
I: Ηow the Athenians walk in the rain in ...

Φωτογραφίες από την κακοκαιρία από τον χρήστη του tweeter  Γιώργος_ο_Γκαθ ‏@Gath

Πειραιάς 

Κηφισός

Πειραιάς. Σε λίγο τα πλοία θα δένουν στον σταθμό του ΗΣΑΠ

Σφαγή λέμε

Άγιοι Ανάργυροι

Το γνωστό πισωκολλητό

Θα πρέπει να είναι καμιά 30ρια πόντοι η στάθμη ε;

Νίκαια