Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

2004... πυρά για τη Γιάννα

O αυτοχαρακτηρισμός «αντισυστημική» από τη Γιάννα Αγγελοπούλου προκάλεσε από ειρωνικά σχόλια, μέχρι οργή. Η εικόνα της πλούσιας -πλην επαναστάτριας- που επιχειρεί να φιλοτεχνήσει για τον εαυτό της, προσκρούει στο παρελθόν της. Στην περίοδο που η «σιδηρά κυρία» εκτόξευσε το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων στα ουράνια!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης είχε εκτιμήσει την υπέρβαση...
στο κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων στα 2 δισ. ευρώ (7 δισ. ευρώ αντί για 5 δισ. ευρώ), αποδίδοντας το δυσθεώρητο ποσό σε αλόγιστες σπατάλες. Τώρα, η Γ. Αγγελοπούλου, παρακάμπτοντας την «ταμπακιέρα», εμφανίζεται θυμωμένη για την επένδυση των Ολυμπιακών Αγώνων που «πήγε χαμένη», όπως λέει.

Την ίδια ώρα, εμφανίστηκε απέναντι στο πολιτικό σύστημα, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. «Ουσιαστικά είμαι απέναντι στο πολιτικό σύστημα», ανέφερε η Γ. Αγγελοπούλου.

Το σύστημα «φωτογράφησε» άλλωστε και ως υπεύθυνο για το αδιέξοδο «φλερτ» της με την Προεδρία της Δημοκρατίας: «Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο να μου το ζητήσουν. Θα ήταν σουρεαλιστικό αν το έκαναν. Το σύστημα σκέπτεται και χειρίζεται τα πράγματα τελείως διαφορετικά από τη δική μου αντίληψη -γι’ αυτό λέω ότι είμαι απέναντί τους».



ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ REALNEWS
Της ΛΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ από real