Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Μια όμορφη μέρα

Στην προσπάθεια του υπουργείου Εξωτερικών –δηλαδή του Βενιζέλου- να εμποδίσει τη συνάντηση του Τσίπρα με τον Πάπα στο Βατικανό, αναφέρεται ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ.
   
Η αποκάλυψη αυτή έρχεται δύο ημέρες μετά από τα μηνύματα Μπαλτάκου προς τους βουλευτές τις Χρυσής Αυγής για το τι θα ψηφίσουν στη βουλή –αφού πρώτα έστειλε και μπράβο για τους τραμπουκισμούς τους- και τα μηνύματα μεταξύ των αρχηγών της χρυσής αυγής τη νύχτα...
που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα.
   
Η κυβέρνηση βρίσκεται αγκαλιά με τους ναζί από το 2012 που μπήκαν στη βουλή, όμως λίγοι είναι εκείνοι που δίνουν μεγάλη σημασία στο γεγονός, καθώς το βίντεο με τον Μπαλτάκο να μιλά στον Κασιδιάρη ξεχάστηκε από τα κανάλια και η χώρα οδεύει προς την έξοδο από το τρίτο μνημόνιο ούτως ώστε να μπει ανενόχλητη στο τέταρτο.
   
Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και την αποκάλυψη από τον Ευρωπαίο Επίτροπο Κατάινεν ότι στην Ελλάδα δεν τηρείται ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ διότι οι ελληνικές κυβερνήσεις συμφώνησαν να τον καταργήσουν για να πάρουν κι άλλα δάνεια.
   
Είναι πολύ όμορφα όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Οι συνεργάτες των ναζί εξακολουθούν να κυβερνούν τη χώρα, οι ναζί δεν ξεκολλάνε από το 8% στις δημοσκοπήσεις, τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν τηρούνται γιατί αν τηρούνταν δεν θα μας έδιναν δανεικά, και χιλιάδες άνθρωποι ξεχειλίζουν από ευτυχία μόλις παίρνουν τα κατασχετήρια στα χέρια τους για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία.
   
Μέσα σε όλα αυτά, τα χρέη των πολιτών αυξήθηκαν 1,4 δισ. ευρώ τον Αύγουστο (από 1 δισ./μήνα που ήταν μέχρι τότε η ταρίφα) ενώ, όπως λένε αρκετοί παράγοντες της τουριστικής αγοράς, οι περισσότεροι τουρίστες που –υποτίθεται ότι- ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα, ξόδεψαν λιγότερα χρήματα.
   
Κατά τα άλλα σήμερα η μέρα είναι γαμάτη και όλοι πρέπει να βγούμε έξω να μαζέψουμε ήλιο και να σταματήσουμε τις συναντήσεις του Τσίπρα με το παπαδαριό.
  
Από polyfimoss